2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین من حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 41 پست
دقیقا باید خودمو خالی کنم روشون خیلی خسته شدم ازشون نمیکشم از فضولی ها و دخالتاشون

پس اگ خاستی اینکارو کنی باید اینم بدونی که شوهرت شاااااید طرفتو نگیره حتی اگ حق بگی باید همه جوانبو بسنجی اوضاعت بدتر نشه 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگ خاستی اینکارو کنی باید اینم بدونی که شوهرت شاااااید طرفتو نگیره حتی اگ حق بگی باید همه جوانبو ...

می‌دونی دیگه برام مهم نیست عادی شده بارها و بارها طرف منو نگرفته طرف اونا بوده حتی باردار بودم همین خواهره حمله کرد منو بزنه انگار نه انگار کارای شوهرم برام عادی شده

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
آخه فقط با خودش که حرف نمیزنن زنگ میزنن تیکه هاشون برای منه نمیدونم زنت اینجور زنت اونجور نمیدونم زن ...

اینا دیگ همه حرفای خاله زنکه ک اصلااا بها ندی از نظرم بهتره ببین هیچ چوبی برای اینجور ادما داغ تر از کم محلی نیست 

از نظر من هیچکسسسس مث شوهر من بی عرضه بچه ننه نیست

اینک مادرش بمن میگ زنت ج.....ه اس بچتم ح...م زاده شما بگیر برو دیگ چخبره منتها برام اصلااا مهم نیست چی بگه گوشامو بستم چشامو بستم راهی ک درسته رو دارم میرم تا کوررر شه هرکی نمیتونه ببینه

ب همسرمم گفتم هرموقع احساس کردی با من خوشبخت نیسی بگو خودم میرم برات خاسگاری هرکی دوس داشتی

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
اینا دیگ همه حرفای خاله زنکه ک اصلااا بها ندی از نظرم بهتره ببین هیچ چوبی برای اینجور ادما داغ تر از ...

چقدر بیشعورن به قرآن خدا از اینجور آدما نگذره که احساس میکنن دخترا از زیر بوته به عمل اومدن

می‌دونی دیگه برام مهم نیست عادی شده بارها و بارها طرف منو نگرفته طرف اونا بوده حتی باردار بودم همین ...

مهمه که روانتو ادمای روانی بهم ریختن 

فقط بخودتو ارامشتو بچه هات فک کن همین 

به پیشرفت خودت به حال خوب خودت 

حرفای اینارو بخایی فک کنی بهشون مث اینک ی دیوونه تو خیابون ی چیزی بشما میگه شما میدونی دیوونس میخندی رد میشی میری اینام باید همونجوری نگا کنن چون اگ سالم بودن زندگی پسرشونو زهر نمیکردم خراب کنن

پس دیوونن دیگ ادمم ک به ادمای دیوونه نباید بها بده

چقدر بیشعورن به قرآن خدا از اینجور آدما نگذره که احساس میکنن دخترا از زیر بوته به عمل اومدن

مطمئن باش خدا نمیگذره یجا تو خوشترین لحظه زندگیشون جوری بهشون میزنه که دیگ پا نگیرن بشرطیکه واگذار کنی بخدا بهش اعتماد باشی 

مهمه که روانتو ادمای روانی بهم ریختن فقط بخودتو ارامشتو بچه هات فک کن همین به پیشرفت خودت به حال خوب ...

درسته عزیزم می‌دونی دلم زخم شده از بس زخم خوردم افسرده شدم قرص مصرف میکنم معدم داغونه همه این بلاها رو اینا سرم آوردن همیشه کمبود که مرد واقعی رو تو زندگیم احساس میکنم 

درسته عزیزم می‌دونی دلم زخم شده از بس زخم خوردم افسرده شدم قرص مصرف میکنم معدم داغونه همه این بلاها ...

میبینی بها دادنی ب حرفاشون خودشون  چکار کردی با خودت..

ازین به بعد جدی میگم خاهرانه میگم فقط ب خودتو ارامشت فک کن اینام حرف زدن هرکاری کردن فک کن رادیو داره پخش میشه نمیدونم تلویزیون داره اخبار میگه میدونی چی میگم 

بعدشم باشگاهو حتما برو روانتو اروم میکنه فقط به علایقو خاسته های خودت برس 

همه مردای ایران متاسفانه بچه ننه ان ینی کسی بگه من تو زندگیم مشکلی ندارم با شوهررم بدون داره دروغ میگه

میبینی بها دادنی ب حرفاشون خودشون چکار کردی با خودت..ازین به بعد جدی میگم خاهرانه میگم فقط ب خودتو ...

باشه عزیزم سعی خودمو میکنم ممنون که راهنماییم کردی گلم 

باشه عزیزم سعی خودمو میکنم ممنون که راهنماییم کردی گلم

فدات عزیزم من چون خودم زخم خورده ام درکت میکنم میفهممت فقط خدا به ظلمشون پایان بده توهم باید خودتو خ ب نگه داری بخاطر بچه هات ک نیاز به یه مادرشادو قوی دارن برای زندگی تو این جامعه تکلیف باباشون ک معلومه

ان شا الله هرچی خیره واست پیش بیاد♥️

فدات عزیزم من چون خودم زخم خورده ام درکت میکنم میفهممت فقط خدا به ظلمشون پایان بده توهم باید خودتو خ ...

ممنون عزیزدلم همچنین برای شما❤️❤️❤️