2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین من حق دارم یانه

154 بازدید | 41 پست

ده ساله باهاش زندگی میکنم با همه نداری هاش با همه اخلاق گندش که این اواخر داشتیم جدا میشدیم گفتم دیگه نمیتونم باهات باشم خسته شدم می‌خوام تمومش کنم دوتا بچه هم دارم به غلط کردن گوه خوردن افتاد منم به خاطر بچه ها منصرف شدم گفتم گناه دارن به جهنم باهاش زندگی میکنم ولی دوستش ندارم به خاطر بچه ها صبوری میکنم خدا بزرگه حالا بعد از چند ماه که خیلی خوب بود باز رفتارای بچه گانه شو شروع کرده بچه ننه ست کاش فقط ننش باشه خواهر و برادراشم هستم مثل چی تو زندگیمون دخالت میکنن اینم دهنش بسته یه بار نشده جوابشونو بده امشب زدم سیم آخر گفتم تو هیچوقت عوض نمیشی ذات آدم همون ذاته فقط چند ماه منو الکی الاف خودت کردی الآنم دست پیش گرفته به حساب خودش قهر کرده به جهنم قهر کن تا بترکی مرتیکه مامانی بیشعور

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

یه نمونه از دخالتای خواهرش امشب این بود که پشت تلفن بهش میگه تو رفتی ماشین کنترلی به این گرونی برای بچه ت خریدی حتما وضعت خوبه که همچین کارایی میکنی بهش میگم چرا جواب نمیدی خوب بگو دوست دارم واسه بچم بگیرم باید از شما اجازه بگیرم اما زبونش فقط واسه منه انتر خان

حساسی شما هم حتما  که نباید جواب بده به جای جیغ جیغ سیاست داشته باش الان خودتم مقصری من بودم میگفتم الهی فدات شم که اینقدر عرضه داری و میخری خودت ک و ن خواهر مادرشو بسوزون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسی شما هم حتما که نباید جواب بده به جای جیغ جیغ سیاست داشته باش الان خودتم مقصری من بودم میگفتم ...

عزیزم اینقدر واسه هر چیزی دخالت میکنن که خسته م کردن هر سری خواهر سلیطش زنگ میزنه کلی بار میکنه اینم مثل خنگا گوش میده منم تا حرفی میزنم منو سرکوب میکنه میگه تو خری نمی‌فهمی احمقی و این حرفا کار یه روز نوروز شون نیست کار ده سالشون همینه

ببین عزیزم همه مرداهمینن 

خودشم میدونه عیب از خانوادشه منتها هیچوقت قبول نمیکنه 

چون میدونه میشه پتک تو سر خودش 

از نظرم ارامش زندگیتو اصلاااا تحت هیچ شرایطی بخاطر مادرشوهر خاهرشوهر خراب نکن بزار هرکاری میخان بکنن هرچی مسخان بگن اصلا برات مهم نباشه من مطمئنم شما حساسیت به خرج دادی اونام از همین راه واسه زهر کردن زندگیت وارد شدن

اعصابتو بهم بریزن ارامشتو بهم بریزن 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

مثلاً چند روز پیش من گوشی خریدم گوشی قدیمیم رو دادم دست بچه ها اینقدر تیکه بارمون کرد که بیا و ببین آره دیگه بچه شیش ساله چی از گوشی میفهمه که بهشون گوشی دادین نمیدونم من بیست سالگی فهمیدم گوشی چیه ازین چرت و پرتا آخه بتوچه سرت تو زندگی خودت باشه 

عزیزم اینقدر واسه هر چیزی دخالت میکنن که خسته م کردن هر سری خواهر سلیطش زنگ میزنه کلی بار میکنه اینم ...

با این آدمها فقط آرامش و سیاست جوابه شما دوتا بچه داری و در مقابلشون مسئولی پس نباید خونتو‌ ترک کنی جیغ جیغ هم نباید بکنی با سیاست شوهرتو تو دام بنداز اونا هم حرف زدن به تخم نداشتت بگیر

ببین عزیزم همه مرداهمینن خودشم میدونه عیب از خانوادشه منتها هیچوقت قبول نمیکنه چون میدونه میشه پتک ت ...

آخه اولین بار شوهرخان نیست همیشه کوتاه اومده هیچوقت جواب نمیده همیشه میگه چشم خسته شدم دیگه مگه ما واسه اونا زندگی میکنیم که هر چی میگن بگیم چشم 

مثلاً چند روز پیش من گوشی خریدم گوشی قدیمیم رو دادم دست بچه ها اینقدر تیکه بارمون کرد که بیا و ببین ...

همونجا میگفتی خب شما عقب مونده بودین به بچه های من چه آروم و بی‌صدا بشورشون من یه بار گفتم فلانی زیاد عمر کرد چون فضول نبود همشون لال شدن شما فقططط خیلی عصبی شدی تو این سالها . بابد تمرین کنی نفس عمیق بکشی

با این آدمها فقط آرامش و سیاست جوابه شما دوتا بچه داری و در مقابلشون مسئولی پس نباید خونتو‌ ترک کنی ...

باورت میشه دو هفته پیش برادر شوهرم گفته بود بهش می‌خوام تولد زنم بیام خونه شما سورپرایز کنم اینم بدون اینکه به من بگه قبول کرده بود بیست و چند نفر مهمون دعوت کرده بود من مثل کوزت ها بشور و بساب و آشپزی داشتم اونوقت جاری جان سورپرایز شد کلی هم کادو جمع کرد آخه سورپرایز خونه جاری خداییش نامردیه

همونجا میگفتی خب شما عقب مونده بودین به بچه های من چه آروم و بی‌صدا بشورشون من یه بار گفتم فلانی زیا ...

نمیزاره من حرف بزنم نه خودش جواب میده نه میزاره حداقل من جواب بدم دلم خنک شه وگرنه بلدم چه جوری جواب بدم

آخه اولین بار شوهرخان نیست همیشه کوتاه اومده هیچوقت جواب نمیده همیشه میگه چشم خسته شدم دیگه مگه ما و ...

خانوادشن نمیتونه همش بجنگه  تو باید بگذری ث با سیاست و مهربونی شوهرتو تو تیمت نگه داری

خانوادشن نمیتونه همش بجنگه تو باید بگذری ث با سیاست و مهربونی شوهرتو تو تیمت نگه داری

به خدا زن قانعی هستم همش به فکر جیب شم همش کوتاه میام سرو صدا نمیکنم ولی وقتی این چیزا رو میبینم توقع دارم از پس این حرفا بر بیاد لااقل دو کلمه جوابشونو بده که دیگه اینقدر فضولی نکنن واسه داداشای دیگه شون اینجوری نیستن فقط واسه این اینجوری هستن چون می‌دونن زبون نداره

بعدشم وقتی میبینه شمام مث خانوادش بهش سرکوفت میزنی قطعا طرف اونارو میگیره 

زندگی زناشویی همش سیاسته

من ۵ ساله ازدواج کردم 

۹ ماه رفتم قهر دخترمو برداشتم رفتم جدی رفتم طلاق بگیرم

مادرشوهرم خیلی فتنه میریزه ب زندگیم میخاس بره واسه همسرم زن بگیره منو رسما عروس خانواده نمیدونه با اینک عروس اولیم

انقد اولاش حساس بودم ولی تا قبل دعوامون اصلااا هیچوقت نه بهش بی احترامی کردم نه پشتشو خالی کردم با اینهمه همیشه میگفت حق با مادرمه تو فلانی ولی وقتی رفتم اونم ازونور شوهرمو از خونه خودش بیزون کرد ماشیشنشو ازش گرفت خونمونو ازمون گرفت چیشد بعد ۹ ماه اسو پاس برگشت دنبالم

فهمید که هیچ خبری نیست براش بعد جدایی خانوادشم نمیحانش قبول کردم بخاطر دخترم برگردم از وقتی برگشتم دوباره اون شرو کرده به ازار من ولی اصلا دیگ برام مهم نیست شوهرمم وقتی میبینه دیگ اصلااا برام مهم نیست کارای خودشو مادرش خودش اومده طرفم ازم حمایت میکنه ولی نه جلوی خودم دیگ جلوی دخالتای خانوادش داره وایمیسه خیلی عوض شده

منم نه دیگ حاضر جوابی میکنم نه کاری بهش دارم 

شما باید سیاست داشته باشی ن ب خانوادش توهین کن ن برات مهم باشه با کلمات خوب با مهربونی بکشونش طرف خودت مطمئن باش یروزی میاد ک خودش جلوی دخالتای اونارو میگیره وقتی دلش قرص باشه از طرف شما

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..