2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قبول هم نمیکنه میگه حسودی 😐😐😐آخه به چیییی حسودی کنم من هیچوقت به کسی حسودی نکردم

عزیزم چیزی نگو ادمی که عدد مترو قبول نداره یعنی منطق نداره خب . چندسالتونه حالا؟

بخدا قبول هم نمیکنه میگه حسودی 😐😐😐آخه به چیییی حسودی کنم من هیچوقت به کسی حسودی نکردم

اینکه کاری نداره، بگو کنار هم وایسن😄

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بگو باشهه  

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ی دوره ای شده بحث کردن با بعضی بگی بله حق با شماست تو درست میگی عزیزم بزار همچنان خوشحال باشه از چیزی گفته اشتباهش همچنان ادامه بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بابا بخدا کنار هم واسین هم میگه اندازه همیم اینهمه اختلاف قدی دارن قبول نمیکنه اصلا منم گفتم باشه هر ...

عجب!

واقعا چقدر عجیبه دوستت، کار خوبی میکنی باهاش بحث نکن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)