2777
2789

واقعأ دیگه از حاملگی خسته شدم اصلأ ب خودم نمیرسم همش ی جام درد میکنه بی حال و بسیااااار تنبل شکمو شدم الان نیم کیلو بستنی ی جا خوردم حالم از شکمو بودن ب هم میخوره همیشه میگفتم  کسی ک اختیار شکمشو زبونشو نداره ب نظرم اختیار جای دیگشو اصلأ دیگه نداره الان ی ادم شلخته کثیف شکمو شدم خدایا فقط این چیزا موندگار نشه روم از صبح شکمم مثل سنگ شده نفسم تنگ میشه واقعأ دیگه بریدم میدونم بچه هم دنیا بیاد سختیام بیشتر میشه اما انقدر از خودم شاید متنفر نشم دو ساعت میخابه یا میدمش ب کسی ب خودم و خونه زندگیم میرسه یکسره درد ندارم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه چندین؟من اول هفت ماهم یبوست کرفتم شکمم داره از درد میترکه میشینم درد دارم میخابم درد دارم اصلا ی ...

دیگه من ب یبوست عادت کردم نذاشتم تو تاپیک ۶ماهمه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
دیشب به خانم باردار دیدم چقدر مرتب وتمیز بود ناخن ها کاشت یه پیراهن پاییز خوشگل تنش بود کلی اکسسوری ...

اره خودمم حسرت میخورم قبل بارداری ی ادم قرتی ب تمام معنا بودم خواهرم وضع جسمیش از من بدتر بود تو دوران بارداری نزدیک زایمانش ۱۱۰کیلیو شده بود تا ۹ماهگی بالامیورد ولی همیشه ارایش داشت حموم میرفت ب خودش و خونه زندگیش میرسید

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
از این روزا استفاده کن بعد ب دنیا اومدن نی نی هر روز میگی کاش هنوز حامله بودم😂

همه مامانا همینو میگن ولی من چرا حس میکنم بچه داشتن راحت تر از بارداری شاید شماها بارداری راحتی داشتید

تورو خدا لایک نکن😐😐😐