2777
2789
عنوان

نمیخوام خجالتی باشم

253 بازدید | 32 پست

هر راهکاری سراغ دارید بگید

فقط اینکه کتاب و مطلب  نباشه چون میدونم 

عملی زودتر نتیجه میده بگید

هرچی باشه از فردا انجام. میدم

چ کارایی کنم؟ 

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه یا فکر دلقک بازی بودم یا ایقد خجالنی و ساکت ک نگودلم میخواد همه سوالامو بپرسم با جدیتهمه درخوا ...

منم مثل تو هم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم مثل تو هم

میشه تاپیکم گزارش کنین دخترا؟❤️‍🩹🫢

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

فعلا برای شروع برو وسط کوچه یه عربده بکش و برگرد.بقیه شو فردا برات توضیح میدم🥲

میخواد خجالتش بریزه نه ابروش😂😂

من پارسال اینجوری بودم

خجالتی نبودم ولی کم حرف بودم و همین اذیتم میکرد

توی تابستون از خونه زیاد میرفتم بیرون برای خرید و همین باعث شد درست شدم و مشکل کم حرفیم هم حل شد

ممد خطری هستم داداشه خشووککک😂 چپ نگاش کنی چپت میکنم😤

من پارسال اینجوری بودم خجالتی نبودم ولی کم حرف بودم و همین اذیتم میکردتوی تابستون از خونه زیاد میرفت ...

ببین قضیه من یکم پیچیدس

من ادمیم ک میتونم با هر کسی راحت حرف بزنم. جوری ک انگار چن ساله میشناسم طرفو 

ولی از اونجایی ک شوخی باهمه درست نبود، و مثلا میدیدی ی حرفی میزنم بعد اون ادم. جدیه ضایع میشدم تصممیم گرفتم دیگه با هیچکس شوخی نکنم بجز خانوادم 

تو فامیلم همینطور اونجور ک بودم انگار ی بچه بودم

حالا ک چن وقته تصمیم گرفتم حدی باشم اصلا شوخی نکنم از اونجایی ک کم بیرون میرم حرف زدنو انگار فراموش کردم 

همش توپوق میزنم چون میترسم قانونایی ک برا خودم گذاشتمو فراموش کنم

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
از نزدیکانت شروع کن چون راحتتره ی مدت بگذره عادت میشه

با اونا اوکیم

کلا در لحظه انگار نمیتونم حرف بزنم

مثلا امروز رفته بودم کافی نت دیروز نصفه کارا رو انجام داده بودم  بعد امروز ک رفتم طرف داشت با دوستش حرف میزد 

من رفتم سلام کردم ساکت موندم تا حرفشتموم شه قرلر بود فرم پر کنم، خب بگو میمردی ی کلام میگفتی فرمو بده بعد اون خبرش حرفشو ادامه میداد برا همین میخوام خجالتو بذارم کنار اول خودم همش بفکر بقیه ایم یا فکر میکنیم مزاحمیم😐😐بعد همی اقا اول کاری بهم گف میشه 600تومن من نفهمیدم چی گف نپرسیدم ازش 🥲بعد ک کارت کشید فهمیدم اگه لال نبودم میپرسیدم و بعدش میرفتم ی جای ارزون تر

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
بهترین راهش اینه از هر کاری که خجالت میکشی از فردا انجام بدی کم کم ترست میریزه و خجالتت کمتر میشع

باورت میشه نمیدونم

توی موقعیتش باید باشم

بنظرت چیکارا کنم

کجاها برم 

مثلا با ظاهر بد برم؟ 😂بدون ارایش

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃