2777
2789
عنوان

دندونپزشکی دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 99 پست
همچین چیزی وجود خارجی ندارد دانشگاه آزاد شیراز هم گردن نمیگیره اگر همچین چیزی بود حداقل تو سرچ گوگل ...

بابا ولش کن

این هنوز نمیدونه دانشگاه آزاد شیراز اصلا رشته های علوم پزشکی رو به جز دندون نداره چی میخوای ازش شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرتو تو میگی

اره همه اینجا دست به سینه نشستن شما بیای بری دانشگاه پزشکی بخونی خانم دکتر💅

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم دفترچه انتخاب رشته چیه؟میگم بدون کنکوررر.باشرط معدللل

خب رشته های با سوابق هم دفترچه دارند!!!!!! کلا انگار نمیدونی کنکور چیه 

شما راست میگی یا مدرک رو بذار یا اصلا سرچ کن از گوگل یه مطلبی بذار اشاره کرده باشه دانشگاه آزاد شیراز بدون کنکور دانشجوی پرستاری گرفته

خودت شعور نداری صحبت کنی بعد ب من میگی؟

بی شعور مشخصه کیه 

معلوم نیست تو چه فازی هستی اصلا 

خودت میگی رشته ای که قبول نشدم رو می‌خوام با پول دانشگاه آزاد بخونم بعد شاکی ای چرا میگیم صندلی خریدن؟ بر فرض اینطور هم نبوده باشه اینکه بگم این کار رو داری می‌کنی دلیل نمیشه هر چی لیاقت خودته برای من ریپ بزنی