2777
2789

سلام 

من چندین ساله ک رمان میخونم و این یکی از قوی ترین رمانا بود برام 

جلد یک عالی بود کسی جلد دومشو‌ داره بفرسته بران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من جلد اولشو خوندممممممممم جلد دومو هرکاری کردمم نتونستم رایگانشو پیدا کنممم،پولی بود😂🥺تقریبن سه چار ماه پیش دنبالش بودمممم اینقد غصه خوردم ک نتونستم پیدا کنم🥺💔😂😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
وای من جلد اولشو خوندممممممممم جلد دومو هرکاری کردمم نتونستم رایگانشو پیدا کنممم،پولی بود😂🥺تقریبن ...

من تازه تمومش کردم 

منم نتونستم میگن کانالای تلگرامی دارن

ببین ترب داره پونزده تومنه پی دی اف من میترسم بخرم از این فونت داغونا باشه

من تازه تمومش کردم منم نتونستم میگن کانالای تلگرامی دارنببین ترب داره پونزده تومنه پی دی اف من میترس ...

هعی خوشبحالت من تا بعده کنکور نمیتونم بخرم🥺😂وای خیلی خوبه بلخره ی همدرد پیدا کردم😂🤝🏻

هعی خوشبحالت من تا بعده کنکور نمیتونم بخرم🥺😂وای خیلی خوبه بلخره ی همدرد پیدا کردم😂🤝🏻

خوشبختم عزیزم😂

من چندتا رمان اینجوری شدم تا چند وقت فکرم درگیره 

مثلا معتاد رمانای نیلوفر قایمی فرم ولی دیگ همش پولی شده 

ا

خوشبختم عزیزم😂من چندتا رمان اینجوری شدم تا چند وقت فکرم درگیره مثلا معتاد رمانای نیلوفر قایمی فرم و ...

😂🤝🏻

منم دیقن🥺😂وای خاطرات یک خوناشام ام میخوندم از ی جاهایی ب بعدو دیگ نتونستم تو نتتتت پیدا کنم یا پولی بود😑💔