2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ترم اولی و هنوز انتخاب واحدتو ندیدی از این هفته کلاسات شروع نمیشه و ساعتشم متفاوته تو انتخاب واحد میفهمی چه ساعتاییه

منم ترم یکم یکشنبه اولین کلاسم ساعت ۱۰ و نیم صبحه

اگه ترم اولی و هنوز انتخاب واحدتو ندیدی از این هفته کلاسات شروع نمیشه و ساعتشم متفاوته تو انتخاب واح ...

ثبت نام غیرحضوریم هنوز تکمیل نشده یعنی فرم ۸۵ ام امضای مدیر مدرسه رو نداره. بخاطر همون نمیتونم انتخاب واحدمو ببینم🥲

تو گروهای دانشگاهتون مگه نیستین؟ هر دانشگاهی برنامه خودشو داره

یه کانال گفتن اونجا عضوم برای فارغ التحصیلا موقع ثبت نام رفتم جشن داشتن ولی برای ما چیزی نگفتن 

بسکه بخاطر سنجش دیر ثبت نام میکنیم دیگه وقتی نمیمونه که بهمون خوشامد بگن نیومده باید بپریم تو کلاس😂

ثبت نام غیرحضوریم هنوز تکمیل نشده یعنی فرم ۸۵ ام امضای مدیر مدرسه رو نداره. بخاطر همون نمیتونم انتخا ...

احتمالا دیگه از هفته دوم آبان شروع شه 

دانشگاه ما ۲۳ ام  ثبت نام غیرحضوری هم خودش انجام داد ۲۵ امم انتخاب واحد و برنامه هفتگی و تونستم ببینم ولی دوستم که دانشگاه های دیگه قبول شده و ثبت نام غیرحضوریش کامل نشده گفت از هفته دوم آبان شروع میشه

احتمالا دیگه از هفته دوم آبان شروع شه دانشگاه ما ۲۳ ام ثبت نام غیرحضوری هم خودش انجام داد ۲۵ امم ان ...

نه تو سایت دانشگاه نوشته شنبه ۲۸ام ورودی های جدید کلاساشون شروع میشه🫠