2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم نمیرم اکثر پسرا این شکلین الان هم سنام و دوستامم تایید میکنن

هر کی میخواد ازدواج کنه و خواستگار مناسب نداره بره تو ایتا کانال همسر یابی خوبی داره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اون نسل قدیم بود ک خانم ها زیاد بچه میاوردن و ب خودشون نمیرسیدن الان خانم ها خیلی دیر میفتن منم38 سا ...

واله من هر جا میرم باید کارت ملی م همرام باشه تا قبول کنه 38 سالمه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
هر کی میخواد ازدواج کنه و خواستگار مناسب نداره بره تو ایتا کانال همسر یابی خوبی داره

عزیزم کانال صیغه رو میخوام چیکار 

وااا این کارا چیه 

این کانالا هم شدن راه  دیگه مکان کشی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سلام ،اسی این نیاز طبیعی بدنت هست نمیشه خیلی کاریش کرد مثلا میشه یه کاری کنی کلا دیگه نخوابی؟؟ ممکنه با قرص و دارو بشه ولی قطعا یه جا بدنت کم میاره و جسم و روانت می پوکه !! اینم مثل همونه حالا به اون اندازه ملموس نیست و تو هر آدمی کم و زیاد داره در درجه اول سعی کن رو خودت کار کنی که به قول خودت از نظر روحی و شناختی آمادگی بیشتری پیدا کنی برای ازدواج 

بعد دوش آب سرد ،ورزش،مراقبت های تغذیه ای یعنی چیزای گرم ادویه جات ،تندی جات،پیاز خام،مغزها،موز و معجون و میوه های استوایی زیاد نخور کاهو لبنیات و سردی جات موقتا بیشتر بخور توی جمع بودن و در نهایت روزه داری خیلی پیشگیری می کنه جایی خوندم نتراشیدن موهای زائید هم موثر خیلی ولی خوب از نظر بهداشتی توصیه نمیشه 

مهمترین چیز اینه که هر وقت فکرش داره میره تو سرت حتما بری توی جنع بشینس و خودت رو با یه چیزی سرگرم کنی تا حواست پرت شه و تجمع خون رو به سمت دیگه ای بکشی مثلا می تونی توی دستت یخ نگه داری یا موهاتو شونه کنی و مسواک بزنی و..... تنکیک شماره اعداد فرد یا شمارش برعکس ۵ تا ۵ تا تو ذهن هم می تونه برای حواس پرتی خوب باشه

ولی یادت باشه همه ی اینا راه موقته و در طولانی مدت ممکنه عوارض داشته باشه و سرد مزاج شی کلا تنها راه درست و سالم ازدواجه پس  سعی کن شرایط ازدواجت رو فراهم کنی 

نیاز جنسی یکی از نیازهای عادی انسان هاست که تو کشور ما خیلی کم بهش پرداخته شده بیشتر به چشم یه تابو ...

من خیلی خودمو سرزنش میکنم با اینکه هر سه ماه ی بار خو.. ار بود ولی خیلی گریه میکنم بعدش 

بزور خودمو نگه میدارم تا سه ماه دیگ 

تا کم کم بشه ۱ سال 

واقعا سخته 

نمیدونم چی کار کنم 

شاید خوب نباشه گفتنش ولی با مشاوره هم نمیشه گف از خجالت

اون نسل قدیم بود ک خانم ها زیاد بچه میاوردن و ب خودشون نمیرسیدن الان خانم ها خیلی دیر میفتن منم38 سا ...

ابجی شما که 38 سالته خدایی 38 سال سن زیادی هست؟ 

میگه شما نسل قاجارین و این حرفا

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
واله من هر جا میرم باید کارت ملی م همرام باشه تا قبول کنه 38 سالمه

خب داداش من شما پسری پسرا از دخترا دیرتر شکست چهره دارن چون پسر در حال عشق و تفریحی همش و درحال خوش گذرونی ولی دخترا چی باید بخاطر حرف مردم از زندگی کردن بگذرن و زندگی نکنن و این بدترین شکسته ک آدم زندگی نکنه بخاطر حرف مردم ....میدونی چی میگم ک؟؟؟؟چرا نسل ما ۹۰ درصد دخترا آرزوشون این بود پسر بودن  من خودم دختر ک بودم آرزوی قلبیم این بود پسر دنیا میومدم چون میدیدم زندگی کردن برای پسرا عیب نبود تفریح عیب نبود قبل از غروب آفتاب ب محض تعطیلی مدارس باید تو خونه حاضری میزدی ولی برای پسر اینطور نبود اگ بخوام بگم یک طومار میشه والا

نسل جدید نمیدونن دنیا به چه سرعتی داره جلو میره منم بیست ساله بودم سن 38 سال رو خیلی دور میدیدم ولی ...

🙂🙂🙂سن منم داره میزنه رو  دور تند ۲۱ سالم میشه ی ماه دیگ‌

خیلی عجیبه  این پروسه ی سن

اگه خودتو مشغول کنی فکرش نمیاد سراغت دوتا راهکار دارم واست برای اینکه هوستو سرکوب کنی ورزش کن تا انرژی بدنت تخلیه بشه دومی هم نماز بخون چون ب سمت گناه نمیری ب نظر منم دیر ازدواج کنی بهتره تا بخوایی از معیارات ب خاطر نیازت ازدواج کنی

ابجی شما که 38 سالته خدایی 38 سال سن زیادی هست؟ میگه شما نسل قاجارین و این حرفا

نه زیاد نیست پنجاه ساله های اطرافم هنوز نیفتادن

خوب نسبت ب بعضیا زیادیم دیگه دختر بیست ساله ک منو جوون نمیبینه، ولی سعی ام اینه انقد رشد کنم سن ام ک میره بالا بیشتر ب چشم یه خردمند نگام کنن تا پیرزن

مگه تا حالا امتحان کردی

چ ربطی داره 

ادم میفهمه بدن خودشو میشناسع ک

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐