2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست

ب جز نیاز ج.نسی ....ک مال من زیر صفر بود....برا من بخاطر فرار از جهنم و شکنجه گاه ب معنای واقعی بود....یاد خودم افتادم ک چقدر دوس داشتم شوهر کنم فکر و ذکرم شوهر بود متاهلا رو میدیدم هی اه میکشیدم میگفتم خدایا یعنی میشه ی روزی منم شوهر کنم...خونه خودم باشم ...آزاد باشم....دوستام ک شوهر میکردن من ن ک حسودی کنم غبطه میخوردم....شب عروسیشون میگفتم خوشبحالشون الان دارن میگن میخندن من تنها تو اتاق دارم دردای کتک و تحمل میکنم اون شوهر بغل گرفته من درد کتکهارو....الان چقدر ب اون موقع میخندم😬 وقتی برا شوهرم میگم انقدر میخنده 🤣بعد میگ پس خیلی منو صدا میزدی گفتم پررو نشو هوا برت نداره😬

نیاز جنسی یکی از نیازهای عادی انسان هاست که تو کشور ما خیلی کم بهش پرداخته شده بیشتر به چشم یه تابو بهش نگاه میکنن نه تو مدرسه نه تو دانشگاه نه تو خانواده هیچوقت  تعریف درستی ازش نشنیدیم ولی همش نسبت بهش حس گناه داریم واین بدبختی تا اخر عمر هم باهامون میمونه و اینکه یه سری الان میپرن یعنی چه که دربارش حرف بزنیم خوب اینجا نگه کجا بگه به خانواده ؟دوست به کی؟ 

دوست عزیزم این نیاز تو هستش خودتو بخاطرش سزنش نکن ولی اگه موقعیت ازدواج پیدا کردی بهش فکر کن و اگر هم که نداری یکی از راه های مفیدش ورزش کردن هست و اینکه سعی کن تا اونجا که میتونی در معرض فیلم و داستان قرار نگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبور نیستی بری...کسی که تورو دعوت میکنه برای خوشگذرونیاش قبل از توهم خیلیا رو دعوت کرده ولش کن تو ک ...

منم همینو میگم 

نمیرم 

اکثر پسرا این شکلین الان 

هم سنام و دوستامم تایید میکنن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بله شما از نسل قاجار حساب میشید زمان شما اینستا بود ؟ توییتر بود ؟انقدر عمل زیبایی رنگا ورنگ بود ؟ ط ...

ما از نسل قاجار نیستیم ولی حجب و حیا و غیرت حالیمون هس 

حالا شما افتخار میکنین که طرف دو دقیقه ای مخشو میزنه و میبرتش خونه؟؟؟ 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
انقدرم مشکل اقتصادی نبود اینم در نظر بگیر الان پسر ۳۰ ساله سرکارم میره ولی هیچی نداره بخاطر گرونی

مشکل اقتصادی که خیلی زیاد بود ولی کلا مردم سخت نمیگرفتن و سبک رندگی ها خیلی متفاوت بود کی الان میره تو اتاق خونه مادرشوهر زندگی کنه یا عروسی تو خونه بگیره و اتلیه و فیلم و آرایشگاه انچنانی نخواد اونموقع ادما همه چی رو راحت میگرفتن مصرف گرایی کمتر بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

لطفا فقط پایین ۳۰ سال تو این تاپیک منو ریپلی بزنن   طرف ۴۰ سالشه خودشو ببا پسر ۲۰ ساله مقایسه میکنه 

خدا عقل بده 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مشکل اقتصادی که خیلی زیاد بود ولی کلا مردم سخت نمیگرفتن و سبک رندگی ها خیلی متفاوت بود کی الان میره ...

خیلی زیاد بود ؟؟؟🤣🤣🤣 تو  یکی منو ریپلای نزن  

من با دروغگو های سیاه باز حرفی ندارم

شما خانما وقتی 24 سالتون هست اندازه یه پسر 34 ساله به نظر میاین همین اختلاف سن تو ازدواج به همین دلی ...

اون نسل قدیم بود ک خانم ها زیاد بچه میاوردن و ب خودشون نمیرسیدن الان خانم ها خیلی دیر میفتن

منم38 سالمه ولی مطمعنم از شما و هم سن و سالای آقا حوونتر دیده میشم 

خیلی زیاد بود ؟؟؟🤣🤣🤣 تو یکی منو ریپلای نزن من با دروغگو های سیاه باز حرفی ندارم

بله خب شما فقط چند تا فیلم و عکس دیدید چند سال بعد هم فیلم خونه و ویلا و تفریح و ماشین های بالاشهر تهران رو به عنوان وضعیت اقتصادی مردم سال ۱۴۰۳ به نسل آینده نشون میدن میگن ببینید مردم اون موقع چقدر پولدار بودن 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بله خب شما فقط چند تا فیلم و عکس دیدید چند سال بعد هم فیلم خونه و ویلا و تفریح و ماشین های بالاشهر ت ...

آفرین با این کامنتت یکم اصافه میشه به حقوقت فقط دیگه اسمتو تو اعلانام نبینم 

بحث زیاد بودن نیس بحث تغییر نسل بخاطر وجود نت و شبکه های اجتماعیه

نت و شبکه های اجتماعی جز فساد و خیانت و بی حیایی چیز دیگه ای نداشته 

همون بهتر که ما اینارو نداشتیم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
آفرین با این کامنتت یکم اصافه میشه به حقوقت فقط دیگه اسمتو تو اعلانام نبینم

اقتضای سنته درست میشی