2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10753 بازدید | 252 پست
شما ک تو بیوت زدی ۳۸ از نسل ما نیستی کنسل ما منظورم زیر ۳۰ ساله

یه جور میگی از نسل ما نیستین انگار ما از نسل قاجاریم 

شمام اگه بخای ازدواج کنی باید با یکی از همسن و سال های  من  ازدواج کنین 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جور میگی از نسل ما نیستین انگار ما از نسل قاجاریم شمام اگه بخای ازدواج کنی باید با یکی از همسن و ...

داداش شما نزدیک ۴۰ سالته ۱۴ سال از من بزرگتری همچین ازدواجایی خیلی کمه 

دیگ تهش ۶.۷ ساله دیگ

ک میشه فوقش ۳۰ سال

زیر ۳۰ سال نسل جدیدن

یه جور میگی از نسل ما نیستین انگار ما از نسل قاجاریم شمام اگه بخای ازدواج کنی باید با یکی از همسن و ...

بله شما از نسل قاجار حساب میشید 

زمان شما اینستا بود ؟ 

توییتر بود ؟

انقدر عمل زیبایی رنگا ورنگ بود ؟ 

طرف تو اینستا تو دو  دقیقه اوکی میشه میبره خونه 

اون چرا ازدواج کنه 

زمان شما برای هم نامه مینوشتن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

فقط خدا کمک ادم کنه از بس پسرا همه کار میکننحالا همهوکار میکنن ب کنار اونو میگیم‌گنار میایممرض و hpv ...

منم ۲۴ ازدواج کردم مثل تو خیلی نیاز داشتم اوایل زندگی به خاطر غرور و عصبی بودن هردومون به مشکل خوردیم بعد آروم آروم باهم کنار اومدیم و خوب شدیم 

ولی درکل ازدواج کردن خیلی بهتر از دوست پسر و خ ا هست

حدقل هردو با هم مچ میشین و دیگه تنها نیستین 

در ثانی هر چیزی بهایی داره دیگه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شما سن عصای موسی رو داری انسان های درست تو زمان شما زیاد بوده نه ما که نسل زد هستیم

38 سال سن زیادی نیس اول شور جوونی هس مگه خودت چند سالته؟ 

همین که قبول دارین نسل شما اینجورین جای تقدیر داره

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
بله شما از نسل قاجار حساب میشید زمان شما اینستا بود ؟ توییتر بود ؟انقدر عمل زیبایی رنگا ورنگ بود ؟ ط ...

زمان شاه هم طرف میرفت شوش مولوی فاحشه خونه بیداد می‌کرد

پس بابابزرگت چرا ازدواج کرد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم ۲۴ ازدواج کردم مثل تو خیلی نیاز داشتم اوایل زندگی به خاطر غرور و عصبی بودن هردومون به مشکل خوردی ...

موافقم دوس پسر ب مفت نمی ارزه با اینک مذهبی شدیدم نیستم اصلا همش ضرر واس دختره