2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10753 بازدید | 252 پست
نه کسی منو صدا نکرد من با اختیار خودم اومدم تو این تاپیک که اگه چیزی بلد بودم به استاتر بگم شاید برا ...

دمت گرم

ادمای کمی مثل تو هستن ک ببینن یکی داره یکیو ناراحت میکنه و واکنش نشون بدن

اکثرا میگن بما ربطی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بختر از دست رو دست گذاشتنه

پسرای این دو رو زمونه تا میای اشنا شی  میگه  بیا خونه فیلم ببینیم 

بیا خونه غذا درست کنیم 

سنتی هم که خیلی کمه دوروبر ما 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

انسان درست ک تو هم نسلای ما متاسفانه خیلی کمههمه دنبال سواستفاده و رابطه کوتاه مدتنیاهم بی عرضن

راه درستش ازدواجه که تو هم نسلای شما منسوخ شده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
انسان درست ک تو هم نسلای ما متاسفانه خیلی کمههمه دنبال سواستفاده و رابطه کوتاه مدتنیاهم بی عرضن

دقیقاااا 

همشون دنبال رابطه ان 

همشون بزن در رو هستن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

راه درستش ازدواجه که تو هم نسلای شما منسوخ شده

فقط خدا کمک ادم کنه از بس پسرا همه کار میکنن

حالا همهوکار میکنن ب کنار اونو میگیم‌گنار میایم

مرض و hpv و hiv دارن از بس رابطه داشتن اون بده واقعا

عه معرف ازدواجم نیست

اخه وقتی  پسری نیس که ازدواج کنه  معرف به چه درد میخوره 

معرفم تجربه نشون داده ادمای داغون رو پیشنهاد میده خوباشو نگه میداره واسه اطرافیان خودش 

انسان درست زیاده شاید به پست شما نخورده

شما سن عصای موسی رو داری  انسان های درست تو زمان شما زیاد بوده نه  ما که نسل زد هستیم