2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره؟؟؟ ادمی ک گرم باشه از نوجوونیش میفهمه چخبره من تاحالا دست ی پسرم بهم نخورده

خیلی هم عالی .

از این به بعد هم سعی کن پاک بمونی .

به جیزهای دیگه فکر کن . ورزش و فعالیت و سرگرمی داشته باش تا بیکار نباشی.

و در کل اکر مورد خوبی برای ازدواج پیش اومد ازدواج کنی و خوشبخت بشی. 

داداش شما نزدیک ۴۰ سالته ۱۴ سال از من بزرگتری همچین ازدواجایی خیلی کمه دیگ تهش ۶.۷ ساله دیگک میشه فو ...

شما خانما وقتی 24 سالتون هست اندازه یه پسر 34 ساله به نظر میاین همین اختلاف سن تو ازدواج به همین دلیل هست

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
زمان شاه هم طرف میرفت شوش مولوی فاحشه خونه بیداد می‌کردپس بابابزرگت چرا ازدواج کرد

باز اون موقع خونه مخصوص بود 

الان  به ما که اینکاره هم نیستیم میگن بیا خونه بیشتر اشنا شیم 

چون خیلیا اینکارو کردن فک میکنن ما هم مثل اوناییم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

زمان شاه هم طرف میرفت شوش مولوی فاحشه خونه بیداد می‌کردپس بابابزرگت چرا ازدواج کرد

انقدرم مشکل اقتصادی نبود  اینم  در نظر بگیر 

الان پسر ۳۰ ساله سرکارم میره ولی  هیچی نداره بخاطر گرونی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

شما خانما وقتی 24 سالتون هست اندازه یه پسر 34 ساله به نظر میاین همین اختلاف سن تو ازدواج به همین دلی ...

آره برا همین الان پسرا شوگر مامی میزنن همشون😂😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

38 سال سن زیاده؟

بحث زیاد بودن نیس بحث تغییر نسل بخاطر وجود  نت و شبکه های اجتماعیه 

باز اون موقع خونه مخصوص بود الان به ما که اینکاره هم نیستیم میگن بیا خونه بیشتر اشنا شیم چون خیلیا ...

مجبور نیستی بری...

کسی که تورو دعوت میکنه برای خوشگذرونیاش قبل از توهم خیلیا رو دعوت کرده ولش کن تو کثافت خودش بمیره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬