2777
2789

اول از همه ما 4تا جاری هستیم من اخری وقتی اومدم تو این خانواده فهمیدم مادرشوهرم دختر دایی شوهرم رو واسش در نظر گرفته بودن ولی شوهرم عاشق من شد و به زور اونارو راضی کرد شوهرم کرد هست من اصفهانی  و اینکهمناسبتهایی مثل عید مادر شوهرم کادو واسه اون سه تا میخرید ی جور بهشون گفته بود این نفهمهمن فهمیدم گندش دراومد گفت دوست داشتم زوری که نمیتونمکادو بخرم وی چیز دیگه موقع عروسی شوهرم زیاد بدهکار بود مجبور شد وامی کهمیگیره همش رو بده جای قرض ولی میشد یکمش رو بزارن واسه من ببرنم خرید اونم نبردن من اصلا خرید نه عروسی نه عقد نرفتم بعد عروسیم مادر شوهرم من تو اتاق بودم به شوهرم داشت میگفت که بچه دار نمیشه طلاقش بدهمنمامدم بیرون بهش گفتم شش ساله همهمتوهیناتون تحمل کردم الان تو خونه خودم شوهرم رو بر میکنی اونم گفت مگه دروغ میگم نازایی این از این این دفعه اخرم شوهرم بیکار شد بدهیاش زیاد شد مادر شوهرم زنگ میزد مامانم و بد وبیراه درمورد من میگفت مامانمچون مهمون بودن حرفی نزد و من تنها کاری که کردم اصلا جواب گوشیش رو نمیدادم الان بعد 4 ماه اومده با شوهرم اشتی کرده تلفنی و گفته میخوام هرکاری بکنم تا زنت بارداربشه بنظرتون بااین ادم باید چطوری برخورد کنمخیلی کارای دیگه سرم اوردن ولی زیاده حوصلشم ندارم بنویسمچون داغون میشم  لطفا بدون قضاوت الکی که خودم میخوام خوب جلو بدم لطفا نگید منم بدیهایی دارم از جمله زود رنجی که شده نقطه ضعفم  میشه راهنماییم کنید 

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همشون خیلی اذیتم کردن مخصوصا برادرشوهرم که عید نوروز بخاطر بدهی فوش ناموسی بهم میداد بیام هاش هست و شوهرمم گفت شکایت کنیم تادم کلانتریم رفتم ولی دلم نیومد بیش خودم فکر کردم الان اون کسی که شکایت رو مینویسه میگه این ادم برادر شوهرته اینهمه حرف بد که به زنای خیابونی هم نمیگن زده وبخاطره ابروی شوهرم خودم بیخیالش شدم خانواده خوبی نیستن کلا فقط بلدن بدی کنن بنظرتون چیکار کنم باین خانواده

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

من نمیزاشتم دخالت کنه

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
کلا همشون خیلی اذیتم کردن مخصوصا برادرشوهرم که عید نوروز بخاطر بدهی فوش ناموسی بهم میداد بیام هاش هس ...

من بودم کاملا کات میکردم، چرا دلت سوخت و شکایت نکردی؟ 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده من خودم ۲ماه نبود عروسی کرده بودم خواهرشوهرم جلو روم گفت همه میپرسن چرا عروستون بچه دار نمیشه اینقدر بیکارن این جماعت

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو