2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
شکر خدا روزی رسونه برای آوردن بچه اخرین ملاک وضع مالیه یا رازق الطفل الصغیر فقط باید ایمان قلبی داشت ...

بنظرم درکنار این شعار ها درآمد خوبی دارین

وگرنه بااین جملات حساب بانکی پر نمیشه 

زندگی خودتونه اختیار دارین هرچندتا بیارین ولی درست نیس اینکه بگین وضعیت مالی ملاک نیس اتفاقا اولین ملاکه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه های شمام همینطور🤍دوتا دختر ۱۵ و ۱۸ ساله دارم و یه پسر ۲ ساله

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه عزیزم 

سخت نیست بعد این همه سال بچه سوم؟ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ماشالا روح و روان و اعصاب و بدن.جدی میگما اسفند دود کن حتما.خدا کوچولوهارو نگه داره سایه شمام‌ مستدا ...

دقیقاً آفرین منم همین و میگم

ممنونم عزیزدلم 

همه ی اینایی که شما میگی دست خداس

واقعا من نگران یه موضوعم جمعیت شیعه ها داره کم میشه و اینکه ظهور امام زمان ان شالله نزدیکه سربازای 1400 میخواد ان شالله بچه هامون سرباز امام زمان بشن و انتخاب بشن 

و منی ک همین الان داشتم دو دستی میزدم تو سرم از دست بچه دوم و خودمو فحش میدادم چرا اوردم🥲🥲🥲🥲

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بذار حداقل بچه دومت سه ساله بشه بعداقدام کن بیار عزیزم خدا بچه هاتون رو حفظ کنه برای همه منتظرا هم د ...

ممنونم عزیزم درست میگید سه سال خوبه بیشتر واقعا ادم تنبل میهش میگی اینا درومدن از اب و گل 

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه عزیزم سخت نیست بعد این همه سال بچه سوم؟

راستش اصلا قصدش رو نداشتیم یعنی شرایطی نداشتیم برای بچه سوم

با قرص جلوگیری بعد سیزده سال باردار شدم

چرا واقعا سخته خصوصا که دارم جدا هم میشم و با بچه هام از شوهرم جدا زندگی میکنم.

اما خب بیشتر کاراش با خواهراشه

اونا باشن با من زیاد کاری نداره بجز دسشویی و غذا خوردن

ممنونم عزیزم درست میگید سه سال خوبه بیشتر واقعا ادم تنبل میهش میگی اینا درومدن از اب و گل

آره واقعا درست میگی 

خواهش میکنم گلم 

منم دقیقا همین وضعیت رو دارم تنبل شدم دیگه😅

ولی خب شوهرم خیلی دوست داره بازم بیاریم ولی خب هر چی خدا بخواد همون میشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خواهر جان یه نفس بکش هم‌برای فرزند اوری هم‌تبلیع فرزند اوری

میدونید وقتی بچه ی معصوم تو خونش رفت و امد ملائک قطع نمیشه درای رحمت الهی بازه

مخصوصا نوزادا که با امام زمان در ارتباطن واقعا حیفه ادم خونش خالی بشه ازین همه لطف الهی 

پیامبر میگن همیشه از خدا طلب فرزند کنید

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

[QUOTE=357175976]میدونید وقتی بچه ی معصوم تو خونش رفت و امد ملائک قطع نمیشه درای رحمت الهی بازه مخصوصا نوزادا که با ...[/QUOTE

حرفی برای گفتن ندارم 

جز اینکه طفلک بچه ها که گیر ما پدر و مادرها افتادن 

بنظرم درکنار این شعار ها درآمد خوبی دارینوگرنه بااین جملات حساب بانکی پر نمیشه زندگی خودتونه اختیار ...

ملاک هست ولی واقعا دست ما نیست هیچی خدا روزی رسونه 

آینده ی این بچه ها رو خدا تنظیم می‌کنه اونه که تضمین کنندس وگرنه ما که هیچیم

راستش اصلا قصدش رو نداشتیم یعنی شرایطی نداشتیم برای بچه سومبا قرص جلوگیری بعد سیزده سال باردار شدمچر ...

آخی پس خدا خواسته بوده و حتما شیرینه عزیزم😘

ان شاالله که به برکت وجود این بچه تازه تون بازم صلح و صفا بینتون برقرار بشه و سلامت و عاقبت بخیر باشید 

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه عزیزم سخت نیست بعد این همه سال بچه سوم؟

میدونید من خیلی دوست دارم واقعا امید وارم خدا هم بده 

هر خیری سختی داره 

فرزند خیر و رحمته برای رسیدن بهش سختی هست که حسنه میشه

و منی ک همین الان داشتم دو دستی میزدم تو سرم از دست بچه دوم و خودمو فحش میدادم چرا اوردم🥲🥲🥲🥲

همه ازین حالا داریم خدایی 

واقعا نمیشه گفت همه چیز عالیه 

خدا بزرگه

منم خودم کم میارم همین الان بچه هام جفتشون کرونا گرفتن مریضن 

آینده که بچه هاتون تنها نیستن و خودتونم کیف میکنید ان شالله حتی دلتون تنگ این روزام میشه و میگید کاش چهار تا بودن