2777
2789

اگ در حد گرفتگی عضلاته ، گاه ب گاهه طبیعیه

ولی اگر شدیده و باعث میشه از زندگی عقب بیفتی ، طبیعی نیست و نشون دهنده ی مشکله.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم پری بشم ۶ روز عقب انداختم 😭

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همیشه درد داری؟ منم دل درد میشم در حد مرگ

از چند روز قبلش باید مفنامیک اسید بخوری من هر وقت حس میکنم داره دردام شروع میشه یه مفنامیک میندازم بالا😁حجم خون ریزی هم کم میکنه البته در اصل بایدهر ۸ساعت بخوری ولی من بخاطر عوارضش سعی میکنم تو هر پریودی بیشتر از ۴تا نخورم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من حرفی از شهریه و پول زدم؟قصدم رایگان هست اگه موسسه بری حداقل باید ۷ سال وقت بذاری برای زبان ، هرتر ...

اگه میتونی و حوصله داری بهم یاد بده لطفا   

بد اینکه یاد گرفتم میتونم برم موسسه آزمون بدم مدرک بگیرم؟؟؟؟

قصد بدی نداشتم بخدا ببخشید اکه ناراحتیت کردم🥲🥺💔

اگه میتونی و حوصله داری بهم یاد بده لطفا بد اینکه یاد گرفتم میتونم برم موسسه آزمون بدم مدرک بگیرم؟ ...

کدوم شهری؟

برو موسسه های شهرتون بگو که من زبان رو کاملا بلدم گرامر و کلمات نکات و‌.. بگو ازمون میگیرید بعد مدرک بدین بهم؟

ببین چی میگن بهت

ولی اگه مدرک هم نداشته باشی میتونی بچه های محصل رو جمع‌کنی باهاشون کتاب مدرسه رو کار کنی و پول بگیری

کدوم شهری؟برو موسسه های شهرتون بگو که من زبان رو کاملا بلدم گرامر و کلمات نکات و‌.. بگو ازمون میگیری ...

الان میتونی بهم درس بدی؟؟

اگه میخوای درس بدی بهم درخواست بده گلم چون نمیتونم بیام تو کاربریت

الان میتونی بهم درس بدی؟؟اگه میخوای درس بدی بهم درخواست بده گلم چون نمیتونم بیام تو کاربریت

یه روز هایی رو مشخص کن + یه ساعت مشخص

چجوری باهات کار کنم؟

فقط گرامر؟

یا کتاب های درسی هفتم و هشتم و نهم 

(چون اگه زبان متوسطه اول رو یاد بگیری میتونی شاگرد انلاین بگیری باهاش ‌کار کنی البته ازشون شهریه بگیری)

یه روز هایی رو مشخص کن + یه ساعت مشخصچجوری باهات کار کنم؟فقط گرامر؟یا کتاب های درسی هفتم و هشتم و نه ...

پنجشنبه اگه دوست داشتی با یکشنبه وسه شتیه چون اینروزا کاری ندارم از مدرسه میام بیکارم سه شنبه هم نمیرم مدرسه ساعتشم خودت هرجور دوست داری

پنجشنبه اگه دوست داشتی با یکشنبه وسه شتیه چون اینروزا کاری ندارم از مدرسه میام بیکارم سه شنبه هم نمی ...

پنجشنبه برام اوکیه 

فقط چه ساعتی؟ 

تصویری یا ویدیو؟

کتاب های متوسطه اول رو اموزش بدم؟(که بتونی شاگرد جمع کنی)؟