2777
2789
عنوان

کدوم استند قشنگتره

110 بازدید | 11 پست

استند اولی و دومی هر دوتا  یکین  بین اون استند ۳ طبقه و این مدل پله ای کدوم   

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بالاییه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
دومی

همون ۳ طبقه ایی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس و خاص خانه دارم،وسایلی که میارم هم خیلی ناز و دوست داشتنی هستن و هم لاکچری،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی،تاب ریلکسی،استند،ویترین جدید،کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه

تو ایتا یک جا بنویس serfaareshat@

بعد بفرست برای یک نفر

حالا خودت بزن روش بیا پی وی من، لینک کانال رو بهت بدم.

اگه ساکن کرج هم هستی، بیا مشکین دشت، کریم آباد، بین مقداد ۶و۷صنایع چوب ایران راش

تلفن: ۰۹۱۲۹۵۳۱۹۳۲

ارسال برای تمام شهرها