2777
2789
عنوان

داداش مجردم

411 بازدید | 37 پست

سلام دوستان داداشم تو 25سالگی با یه دختر تو ارتباط بودن بعد اون موقع که پدرم فوت نکرده بود اصلا راضی به این ازدواج نبود چون از نظر فرهنگ خانوادگی باهم هم خونی نداشتیم دیگه دختره ازدواج کرد و داداشم از سرش رفت این دختره الان یه 6ماه میشه که دختر داره به خاطر اینکه شوهرش براش سگ نخریده داره طلاق میگیره دوباره برگشته مثل کنه چسبیده به داداشم ماهم هرچی میگیم این بدرد تو نمیخوره انگار طلسمش کرده هیچی نمیگه حالا ما اصلا به این ازدواج راضی نیستیم میخوام برم یه جایی که دعا بینویسه برا داداشم کارم درسته کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

بخاطرع نخری ن سگ طلاق گرفته؟؟؟

یاخدا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا دختره زن زندگی نیست به خاطر همین خانواده ما راضی نیستن وگرنه مسئله طلاقش برامون مهم نیست

وای حق دارین واقعا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دعا که نمی‌خواد برید خشتک دختره بکشید سرش میگی که داره طلاق میگیره هنوز نگرفته شوهرشو با خبر کنید

حس میکنم بعضیا خیلی بی دست و پان

بقران اگه همچین چیزی اتفاق بیوفته برا من

جوری داداشمو دختره رو کتک میزنم که دهنشون سرویس سه

دیگه نتونن گوه اضافه بخورن

دعا که نمی‌خواد برید خشتک دختره بکشید سرش میگی که داره طلاق میگیره هنوز نگرفته شوهرشو با خبر کنید

داداشم میگه چون ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم ابرو ریزی نمخواهیم کنیم وگرنه داداش بزرگترم میگه این به خاطر عشق برنگشته بهش من حاضرم هرچی که میخواد بعدا تو زندگی جمع کنه بره الان بهش بدم بگم دست بردار ازش

حس میکنم بعضیا خیلی بی دست و پانبقران اگه همچین چیزی اتفاق بیوفته برا منجوری داداشمو دختره رو کتک می ...

باید شمارتو بگیرم اگه یکی از اینا اور شد رو سر داداشم بیای ادبشون کنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد