2777
2789
عنوان

داداش مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 37 پست
سلام جانمریپلای کردی چی گفتی دستم خورد پاک شد

سلام 

گفتم ارع اومد 

توام موفق باشی😂🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا و اینا رو بیخیال فکر اساسی کن،داداشتم سنش کم نیست خودش نمیبینه قضیه چطوریه؟

والا من غیر این چیزی دیگه به فکرم نرسید اخه داداشم یه ادمی که لیوان دهنی کسی تا تمیز خودش نشوره دهن نمیزنه نمیدونم چه جوری داره میره زیر بار همچین چیزی که اصلا لایقش نیست به خدا تعریف نباشه بهترین دختر براش تو نظر بگیریم نه نمیگن چون از همه نظر عالی هست

تو روحت 😂 اینقدر پسر تا حالا کتک زدمتمام فنون ووشو رو سرشون پیاده کردم🤣🤣که نگم برات چون سرم درده� ...

دستت طلا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقد سخته،کاش دختره دست از سرش برداره،البته هر‌چند نمیدونیم زندگی اون دختر چطور بوده

ماهم همیشه دعا میکنیم که خدا خودش کمکش کنه که بفهمه این راه اشتباه هست که ماهم چون دوستش داریم نمخواهیم وارد یه زندگی اشتباه باشه  به جان خودم اگه دختره زن زندگی میبود هیچ موقع این حرفا نمیزدم 

ماهم همیشه دعا میکنیم که خدا خودش کمکش کنه که بفهمه این راه اشتباه هست که ماهم چون دوستش داریم نمخوا ...

درک میکنم،خصوصا این که اینقد از برادرتون راضید خودتون دلتون نمیخواد اشنباه کنه،واقعا شرایط سختیه،نمیشه با خود دختره صحبت کنید؟

درک میکنم،خصوصا این که اینقد از برادرتون راضید خودتون دلتون نمیخواد اشنباه کنه،واقعا شرایط سختیه،نمی ...

نمیدونم ما چی بگیم مثلا اون ازخداش بیاد تو زندگی این اگه هم بگیم گوش نمیده