2777
2789
عنوان

همسرم همش میگه یه

188 بازدید | 16 پست

زنگ ب خواهرت بزن یا چرا نمیاد خونمون ....من با خانوادم قطع ارتباطم فقط با خواهرم در ارتباط بودم همش طرف خانوادمو میگرفت میگف باهاشون آشتی کن متوجه نمیشد چقد منو اذیت کردن نمیفهمید منو هیچ وقت دوس نداشتن چون خودشو دوس داشتن حقم داشت باور نمیکرد یا جدی نمیگرفت بعدم ب بهونه خونه ما میپیچوند نمیدونم همش کجا میرف ترسیدم اتفاقی براش بیوفته دیگه چند روز جوابشو ندادم حالا همسرم ول نمیکنه باهاش در تماسه خستم کرد میخام امروز زنگ بزنم ب خواهرم امروز سرش داد زدم ب تو مربوط نیس ولی میخام زنگ بزنم دوباره با خواهرم آشتی کنم بنظرتون کار درستی میکنم؟

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همسرت اینقدر اصرار داره خواهرت بیاد؟

نمیدونم ب همه مردم شکاک بدبینه جز ب خواهرم با اینکه از همه کثافت کاریاش خبر داره

آیا شما هم فکر میکنی یه چیزی بینشون هست یا من دیگه رد دادم و به همه شک دارم؟

ن فک نمیکنم فقط با هم در تماسن

فکر نمیکنیم تقریبا مطمئنیم

اگه چیزی بود ک نمیگف بیا یا دربارش با من حرف نمیزد ک شک کنم من فقط ازین عصبانیم ک بهش مربوط نیس هی زر میزنه