2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما میشه کمکم کنید

من از یکی خوشم میاد اونم به من بی میل نیست ولی خیلی مغروره و هیچیی نمیگه

نمیتونم دعا بگیرم ؟ تجربه نداشتید

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نخیر اخرش ریدن تا جایی ک مرده دوست داره خودکشی کنه از دست زنش

و یکیشم بود طلاق گرفتن مادر دختره میگفت با دعا شوهرش دادم و دختره یهو پاشو کرد تو ی کفش ک طلاق میخوام

یا من یا هیچکس همون خودم

دعا رو باطل میکنن  حتی دعا اثر کنه هم  بعد مدتی نتیجه عکس میده و زندگی  نابود میشه چرا چون خدا راضی به این ازدواج نیس و طبق ایه قرآنی  بدون اذن خدا هر کاری صورت بگیره تهش نابودیه توکل کنین صلاح بود ازدواج صورت میگیره انشالله 

بله زن دوم عموم شد سالها باهاش زندگی کرد ی بچه هم آورد ازش ولی در نهایت عموم مریض شد و این زنه ازش جدا شد رفت زن یکی دیگه شد

خلاصه که کسایی که این کارو میکنن ذاتشون خرابه و براشون فرقی نمیکنه طرف کیه و چجوریه فقط یکی باشه که به اموراتشون رسیدگی کنه کافیه

یعنی با طلسم ازدواج کرد؟

ازدواج که چی بگم  پسره هر روز دعوا خیانت فردا عقد با همکارش گرفته بودن الانم با همه میپره اصلا دوستش نداره مردی که با علاقه بهت نگاه نکنه چطپری راضی میشین بهتون دست بزنه به زور طلسم و  اینا الانم اخرین دادگاه واسه طلاقه پسره حتی تفم روش نمیندازه