2777
2789
عنوان

کارت بانکیم منقضی شده چیکار کنم

116 بازدید | 19 پست

کارت بانکیم منقضی شده امروز اخرین مهلت تمدیدشه که نمیتونم برم، یارانم میاد توش، چیکار کنم؟ هفته دیگه میشه برم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ربطی نداره بازم کار میده

پس چرا منقضی میشه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت جدید میدن با همین شماره ی کارت و رمز یارانه هم میاد توش نگران نباش

پیام داده گفته بیا تمدید کن الان مهلت اخرشه.

پیام برای تمدید کردن داده ممکنه چند روز بعد هم بتونی کار کنی باهاش ولی میتونی با همین شماره و همین رمز جدید بگیری تاریخ روی کارتت دیگه تموم شده بایددبری جدید بگیری مشگلی پیش نمیاد از هیچ لحاظی 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
پیام برای تمدید کردن داده ممکنه چند روز بعد هم بتونی کار کنی باهاش ولی میتونی با همین شماره و همین ر ...

اخه گفته تا امروز وقت برای تمدیدشه اما من نمیتونم برم بانک امروز

مثل اینکه سایت خراب شده و درخواستا نمیره اون تاپیک هم ترکید دیگه گفتم سوالی داری همینجا بپرس😁❤️

عه گفتم چرا خبری نشد😅😅

مثل اینکه سایت خراب شده و درخواستا نمیره اون تاپیک هم ترکید دیگه گفتم سوالی داری همینجا بپرس😁❤️

عزیزم چجوری بدون هزینه میشه تحصیلی رفت؟ به جز ایتالیا و آلمان. 

عزیزم چجوری بدون هزینه میشه تحصیلی رفت؟ به جز ایتالیا و آلمان.

نگاه کن 

برای انتخاب مقصد

براساس اونا میشه کشور رو انتخاب کرد 

چند سالته رشتت چیه و تمکنت تا چه حدیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

کارت به کارت شارژ هرکاری میتونی باگوشی انجام بدی شنبه برو عوض کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم