2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس دارم میمیرم خیانت

1449 بازدید | 111 پست

حالم خوب نیست ای خدا،چرااینکاروبامن میکنی،چرادست از کاراش برنمیداره😭فک می‌کنه نمی‌دونم چیکارمیکنه فک می‌کنه مدرک ندارم درحالی ک اگه رو کنم ابروش همه جا می‌ره

امشب باز فهمیدم یهو تبولرزگرفتم تودستشویی بی هوش شدم بردنم بیمارستان گفتن حمله عصبیه  الکی گفتم ن بخاطرگرفتن بچم ازشیره،مگه من چندسالمه حمله عصبی بهم دست بده

ازهرطرف تحت فشارم چندنفرروبسته بهم پیشنهاد دادن ولی من لجن بودن دوست ندارم،بعضی وقتاباخودم میگم حالا که ول نمیکنه کاراشو منم ولش کنم بره دنبال لیاقتش خودمم با بقیه خوش بگزرونم وبهش فقط بعنوان بانک نگاکنم اما نمیتونم وجدانم نمیزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا دوسش داشتم الان ولی هیچ حسی ندارم بهش

حالا که بزرگ شدم چشمام بازترشده میبینم می‌تونستم خیلی آدمای بهتری روبرا ازدواج انتخاب کنم ولی بچه بودم عجله کردم

از نظر خودش کامله ولی باهاش یه روزخوش ندارم  

تاوقتی خوبه ک همه چی باب میلش باشه

اشکال نداشت دوسش داشتم زندگیمو دوس داشتم ولی تنها چیزی ک بهش دل خوش بودم خیانت نکردنش بود ک دیگه اونم نداره

تو بخاطر خیانت کردن اون نباید وجود خودتو پر از سیاهی کنی ظلم ب خودته🥲

نمیدونم میترسم بگم طلاق بگیر تا با گفتنش ی زندگیو خراب کنم...ولی اینو بدون حال بچت تو خونه ای ک پر از تنش و دعوا باشه،خوب نیست...

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

همدردیم خواهر الان یه سریا میگن میان میگن طلاق بگیر خو یکی نیس بگه پروفسور اگه شرایط داشتم ی روزم نمیموندم خیانت رو ببخشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دلم میخواد طلاق بگیرم😭😭😭قبلناخیلی میترسیدم ازطلاق ولی الان دیگه نه چون عشقومحبتی نسبت بهش نمونده تودلم

من آدمی نیستم ک بتونم بدون عشق زندگی کنم ذاتم اینجوریه ک خودم باشم و یه شوهرپاک و برسم ب زندگیم ب بچم ولی نمیزارع😭اگه بچه نداشتم شایدجدامیشدم ازش ولی چ کنم ک بچه دارم

مدارکتو رو کن بزن تو صورتش اعصبانیتت رو خالی کن نذار تو دلت جمع شه سکته میکنیا خدایی نکرده دختر 

تو همون بیمارستان میگفتی دلیل غش کردنت چی بود بلکه آبروش بره خجالت بکشه 

رابطه جنسی داشته؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
همدردیم خواهر الان یه سریا میگن میان میگن طلاق بگیر خو یکی نیس بگه پروفسور اگه شرایط داشتم ی روزم نم ...

دقیقااا انگار یک حصارهای بلندی دور آدم همون لحظه کشیده میشه که آدم دلش می خواد فرار کنه از اون وضعیت اما نمی تونه 

نه تنها برای خیانت برای خیلی از مشکلات هم همین هست 

مثلا خودم برای مشکل دیگه، موندم چکار کنم، حقیقتش خودم اختلالات کار می کنم و مشکلم تو حیطه تخصصی همکاران هست از همکاران هم کمک می گیرم از روی حسادت عقب می کشند کمکی نمی کنند و دیگه موندم چطور از اون حصار خودم رو بیرون بکشم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈