2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس دارم میمیرم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 111 پست

چطور فهمیدی تلفنی خیانت میکنه؟

من تو گوشی شوهرم هزارتا شماره هست بدون اسم چطور بفهمه کی مرد کی زن؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
گفتی مدرک داری که شرطت مشاور باشع و یه چیزی هم به نامت بزن

دارم بابدبختی باهاش زندگی جمع میکنم

درحال تلاش برای اینه بهتر برا بچمون حداقل

چرا پس اینکارومیکنه آخه چرا داره خراب میشه همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا انگار یک حصارهای بلندی دور آدم همون لحظه کشیده میشه که آدم دلش می خواد فرار کنه از اون وضعیت ...

شغلتون چیه مشاورین یا روانشناس؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین میدونم خیانت کرده ولی اصلا دوست داره ؟ چون مردا شاید خیانت هم کنن اما دلشون پیش زنشون هم باشه ، ...

دقیقا 

بخاطر همینه گفتم بهش بگه

اکثر خیانتا شروعش با همین چت و تماس بوده بعد شده چیزای بدتر 

استارتر همون اول جلوشو بگیره امکان درست شدن همه چیز هست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شغلتون چیه مشاورین یا روانشناس؟

اسماََ روانشناس بالینی ام اما تا روان شناس واقعا هنور جا دارم 

چون از نظر خودم روان شناس واقعی یکی هست مثل فروید، یونگ و... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا بخاطر همینه گفتم بهش بگهاکثر خیانتا شروعش با همین چت و تماس بوده بعد شده چیزای بدتر استارتر هم ...

دقیقا الان حالش بده حرفای ما رو قبول نمیکنه ، بهتره با شوهرش مطرح کنه و چند روز به خودش فرصت بده تا ناراحتیش تموم شه و یه فکر اساسی بکنن 

میدونم یه خرده هم شده شوهرش دوسش داره ، فقط کافیه با هم حرف بزنن و راه درست رو پیدا کنن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
دقیقا بخاطر همینه گفتم بهش بگهاکثر خیانتا شروعش با همین چت و تماس بوده بعد شده چیزای بدتر استارتر هم ...

چجوری جلوشو بگیرم؟اولای زندگی بخاطر یه سری شرایط اطرافیان بشدت شکاک شده بودم بصورت بیمارگونه

یه شب ب خداگفتم خدایاخلاصم کن دارم عذاب میکشم و ب خداقول دادم شماکیمو بزارم کنار

ازاون به بعدچندسالی باحسوحال بشدت خوب زندگی کردم

باعشق بچه آوردم میدونستم سمت هیچی نیس ولی متاسفانه افتاده تو دامش الان😭

عزیزم اگر تازه متوجه این موضوع شدید به اون روشی که خالی میشی به خودت فرصت سوگواری بده و بذار خالی بشی 

و با هرکسی که واقعا درکت می کنه درد و دل کن و خودت تخلیه بکن 

چون خیانت هم نوعی سوگ هست شاید هم دردش از سوگ بدتر باشه و نیاز باشه سوگ درمانی بشید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا الان حالش بده حرفای ما رو قبول نمیکنه ، بهتره با شوهرش مطرح کنه و چند روز به خودش فرصت بده تا ...

حرف زدم

بخدا سری پیش گفتم من چشم پوشی میکنم ولی بخودت بیا

گفتم پاک داره میلغزه لعنتی بخودت بیا

گفتم داره ب مو میرسه...

دقیقا الان حالش بده حرفای ما رو قبول نمیکنه ، بهتره با شوهرش مطرح کنه و چند روز به خودش فرصت بده تا ...

والا حتی اگه همسرش دوستش نداشته باشه هم سکوت درست نیست 

مثل این میمونه یکی مارو بزنه ما فقط نگاهش کنیم  

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه تویه اپیکیشن

منم دیشب تو اینستاش دیدم یه زن س ک س ی رو لایک کرده

ولی دیگه برام عادی شده حتی به روشم نیاوردم 

حس میکنم دیگه دوسش ندارم😭چقدر ازش بدم اومده

چقدر دوست دارم برم و فرار کنم

ولی بچم چی میشه؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
عزیزم اگر تازه متوجه این موضوع شدید به اون روشی که خالی میشی به خودت فرصت سوگواری بده و بذار خالی بش ...

اگه حتی یکنفربفهمه دیگه نمیتونم ببخشمش

بشدت آدم توداریم دوس ندارم بقیه مشکلاتمو بفهمن

خیلی چیزاروبخاطراین رفتارم تحمل میکنمو نمیزارم کسی بفهمه