2777
2789

سلام نظر شما چیه 

یعنی اگه این کارارو کنیم به خاستمون میرسیم 

البته بگم من هیچ اعتقادی به دعا جادو ندارما اینم میگن تو قران اومده 

نظرتون رو بگین خیلی احتیاج دارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثر نداره خودتو علاف نکن۰ طلسم وجادو جنبل کار هرکسینیس۰تازه این یکی نیتش شیطانیه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

کذب محض ، نقاشی یه کودن😏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

عزیزم اینا قرآن نیست، جادو جنبله که به حروف ابجد و زبان عربی نوشته شده. عواقبش هم میتونه خیلی وحشتناک باشه و اصلا اونی نباشه که شما فکر میکنی. 

خودت رو قاطی این موضوعات نکن که رفتنش با خودته اما برگشتش نه و کلی هم گناه داره.

اثر نداره خودتو علاف نکن۰ طلسم وجادو جنبل کار هرکسینیس۰تازه این یکی نیتش شیطانیه

برای خودم نمیخام برای کسی میخام ک از طرف یکی بشدت عذاب میکشه و من گاهی بحالش گریه میکنم و هرچی دعا ب درگاه خدا میکنه بی فایدست 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اینا تو قران اومده یا جزوه دعا جادوعه

کجا تو قران اومده طلسم بنویسید درد و مرض بندازید تو جون بقیه???😐😐😐 اگه طرف ظلمی بهت کرده باشه سزاشو میبینه ۰ این کارا راستم باشه شیطانیه۰ خوبه یکی برا ادم همچین چیزی بخواد?

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
خوندیش؟

اصلانمیدونم چیه سوال پرسیدم 

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه
عزیزم اینا قرآن نیست، جادو جنبله که به حروف ابجد و زبان عربی نوشته شده. عواقبش هم میتونه خیلی وحشتنا ...

وایی یعنی برای ادم ظالم بی فایدست