ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 عنوان لگنم درد میکنه 160 بازدید | 8 پست امرُز ۴ بار بااا لگن افتادم زمین.الان خیلی درد میکنه. چی کار کنم دردش کمتر شع؟؟نمیتونم روی زمین بشینم من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 1403/07/25 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 شاید ترک برداشته دقیقااا چجوری چهار بارررر خوردی زمین؟ بعد ازز باشگاه رفتم پارک.اونجا حرکت نیم پشتک اجرا کردم بعد چون زمین خاکک بود پام لیز خوردد بعد ۴ بارش همم باا لگن خوردم زمین من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
tykia عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 337 بعد ازز باشگاه رفتم پارک.اونجا حرکت نیم پشتک اجرا کردم بعد چون زمین خاکک بود پام لیز خوردد بعد ۴ بار ... کدوم ادم عاقلی روو زمین سفت همچین کاری میکنه؟
ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 کدوم ادم عاقلی روو زمین سفت همچین کاری میکنه؟ من روو زمین حرکت روو درر میارم ولی چون نمیدونستم پام لیز میخوره خوردم زمین. من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 خودشم توو باشگاه چون حرکت کششی کار کردیم کشاله hie رانم همم درد میکنه من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
tykia عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 337 من روو زمین حرکت روو درر میارم ولی چون نمیدونستم پام لیز میخوره خوردم زمین. عیب نداره اگه دیدی دردت ادامه دا-ر شد حتما برو دکتر
ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 عیب نداره اگه دیدی دردت ادامه دا-ر شد حتما برو دکتر اوکی من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
ehsan_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 267 برم حموم؟؟ من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده