2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر نميكنم خيلي دست ما باشه زمانش. فقط به خودت برس و بي خيال باش و در زمانهاي مناسب كه تخمك هست اقدام كن. اسيد فوليك رو شروع كن. آروم باش. هر چقدر استرست كمتر باشه زودتر اتفاق ميفته. ايشالا بزودي خبر مادر شدنتو بدي

عزیزم بنظر من تا خدا نخواد نمیشه ولی سعی کن استرس نداشته باشه و یه دکتر خوب بری از کیت های تخمک گذاری استفاده کنی خوراکتو خوب کنی

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

عزیزم اولین ماهه اقدام میکی؟

تا بحال سونو رفتی ببینی تخمدان و رحمت مشکلی نداشته باشه

ممتاسفانه الان تنبلی تخمدان زیاده

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

اول خودتو چک کن اگه خدای نکرده کیست یا تنبلی نداشتی برو اقدام هم باید به خودت برسی هم شوهرت سعی کن این روزا شیرموز با عسل درست کنی یا خرما که مقوین گردو هم میتونی بهش بزنی کلا موز و خرما و عسل و گردو برای تقویت اسپرم مرد عالیه از کیت تخمک گذاریم حتما استفاده کن پوزیشن هم تو بارداری نقش زیادی داره

ما چون تو منطقه جنوبیم به شوهرم شیر انبه هم زیاد میدادم تو غذاها سیر زیاد میکردم چون میگن خیلی خوبه و حتی چای رو سعی میکردم با هل و میخک و دارچین درست کنم که طبعش گرم بشه غذاهای که طبعش سرد بود یه چیزی مثه ماست رو براش ممنوع کردم حتی خودم