2777
2789

من تصمیم گرفتم ی رژ و ریمل بزنم 

مانتو بلند مشکی بپوشم 

ی کیک یا بیسکوییت تو کیفم داشته باشم 

دیگ نمیدونم 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کیفت غیر کتاب و اینااا چند تیکه لوازم ارایشی مثل ضدافتاب و رژ داشته باشه نوار بهداشتی باشه تو کیفت بطری اب یا فلاسک دانشجویی ک بهتره

ارایش بکن ملایم 

روز اول میتونی ی مانتو کرم بپوشی شلوار و کفش و بقیه مشکی

ی تراول ماگ کوچولو داشته باش

با کسی ابدا صمیمی نشو

یکم ب خودت زمان بده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تو کیفت غیر کتاب و اینااا چند تیکه لوازم ارایشی مثل ضدافتاب و رژ داشته باشه نوار بهداشتی باشه تو کیف ...

مرسی عزیزدلم🥲 دعا کن برام خیلی استرس دارم 

بنظرت کیف چرم دسته دار بده ؟!

مرسی مهربونم خیلی خوبییی تووو یادم میمونه حرفاتو🫶

عزیزمی 

بهترینا برات اتفاق بیوفته🎀🪄

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😭😂 توام ترم اولی؟!!!درخواست بدم یکم صحبت کنیم پلیز؟!

آره عزیزم 

چرا ک ن 

البته من زیاد اطلاعاتی ندارما😅

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷