2777
2789
عنوان

ساحل که با پسر کره ای ازدواج کرده توی یوتیوب

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسیکه تو مجازی بهش حسودی کردم سایناستهمسرش امریکاییهخودِ خودِ فانه زندگیشون😂😂

شوهرش عالیه😁😁

فارسی حرف زدنش باحاله🤣🤣

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

حبیب و کِیلی رو هم خوشم میاد

حس میکنم خیلی غذاهای خوشمزه ای درس میکنه😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نمیدونستم کجاییه دقیقولی خیلی دوس داشتنیه😍

تنها نقطه اشتراکی باهاش شهرشه🥹😂😂

دقیقا هم خودش هم شوهرش خیلیم خاکین

افاده ای نیستن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شوهرش عالیه😁😁فارسی حرف زدنش باحاله🤣🤣

خیلی کیوته شوهرش😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

جدیدا منم فکر میکنم سحر و جادو شدم واقعا اصلا کارام هیچوقت پیش نرفته حرف دل منو گفتی

از 22تا 25تلاش کردم

طوری ک شدم 49کیلو

اما نمیشد

خانوادم همش بهم میخندیدن

نمیخاستم کوتاه بیام

اما دیدم ن زورم کمه

کاری ب خدا ندارم اما پیش خودم گفتم

خدایا چرا من باید معمولی باشم اصن هدف خلقت من چیبود

اتفاقا ویدیوهای این مدلی بیشتر منو جلب کرد بله اشتباه کردم واقعا سخته با فرهنگ متفاوت تازه نامزد من چندتا زبان بلده ولی خانوادش به شدت نژاد پرستن و البته از کشور اروپاییم هست:) واقعا به شوهرو اینا نیست . زندگی فقط به نگاه خداست که چقدر دلگرم باشی بهش و دل خودت خوش باشه.

اروپای شرقی متاسفم براش واقعا ۳۸ سالشه هنوز بند نافشو نبریده از مادرش

جسارتا چه جوری باهم آشنا شدین؟