داشتم نگاه میکردم ویدیو هاشو میگم خدایی چقد شانس دارن بعضیا طرف هم خوشگله خوش هیکل فکر کنم پرستاری هم خونده باشه پسر کره ای عاشقش شده وقتی زندگی اینا رو با خودم مقایسه میکنم خیلی حسم بد میشه . خودمو یه زن میبینم که ازدواج کردم درگیر مسخره بازیای مادر شوهر و اقوام شوهر شدم هیچ پیشرفتی نداشتم فقط بچه دار شدم حس عقب موندگی دارم جدی خوش بحال این آدما چقد لذت میبرن هوووف
من تازگیا دارم میبینم اره خوشگله واقعا دختر خوبی هم بنظر میرسه
چند نفر دیگه هم هستن
منتها یکی هست اسمش دقیق یادم نمیاد
یک مدت دنبالش میکردم
حس خوبی ازش نگرفتم یعنی یکجورایی حس غرور ازش گرفتم
بعد ساحل بین همشون واقعا خاکی تره🥲
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
تنها کسیکه تو مجازی بهش حسودی کردم سایناستهمسرش امریکاییهخودِ خودِ فانه زندگیشون😂😂
وای اونم خیلی خوبه😍😂
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
ساینا کورده؟نمیدونمتو اکسپلورم میان با شوهر بور امریکاییش😂اسمش یادم رفته
مشهدیه ساینا
همه ماها وقتی میریم جلوی دوربین با یه لبخند گشاد و بهترین لباسامون میریم ولی دلیل بر خوشبختیمون نیست تو مجازی برای زندگی هیچشخصی غبطه نخور یکی از بلاگرای خیلی معروف از نزدیک ای ما هستش که تو این سایتم بارها دیدم که حسرت زندگی دختره رو میخوردم حسرت شوهرشو و حسرت شغل خودشو حسرت خونشو قیافه شوهرشو و.... ولی منی که از نزدیک میشناسمش میدونم که یه خانواده با سابقه خیانت از طرف هردو هستن که شوهرش به سگای محله بیشتر از زنش محل میذاره و دوستشون داره پس بی خیال مقایسه شو واقعا
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️