2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دیگه میخواستم برم واسه خریدن سیسمونی اما اصلا حالم گرفته شد..

ینی مشکلی هست که تا الان معلوم نشده؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
من هفته هجده بودفکر کنم رفتم سونوی آنومالی قطعی و بااطمینان جنسیتشو بهم گفت

هفته بعد قراره برم آنومالی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیزم شاید پوزیشن بچت طوری بوده که مشخص نشده نگران نباش

دقیقا وگرنه باید انومالی مشخص بشه اگرم میخوای باز سونو بدی بذار حتما19هفته بروکه اگر پسرباشه بیضه هاش تشکیل شده واگرم دختر باشه تخمدانش تشکیل شده

هفته بعد قراره برم آنومالی

انشاا... قطعی بهت میگه .قبلش چیزشیرین بخور که تکون بخوره پاهاشو باز کنه .به منم دکترم گفت چیزشیرین بخور بعد بیاتو .گفت دختره باقطعیت و اطمینان کامل . دوماه بعد اونم رفتم سونو جای دیگه ای اونم گفت دختره

انشاا... قطعی بهت میگه .قبلش چیزشیرین بخور که تکون بخوره پاهاشو باز کنه .به منم دکترم گفت چیزشیرین ب ...

انشاءالله که نینیت سلامت باشه دوستم..

دعاکن هفته بعدمعلوم شه..دلم پرمیکشه برم واسش لباس بخرم  

انشاءالله که نینیت سلامت باشه دوستم.. دعاکن هفته بعدمعلوم شه..دلم پرمیکشه برم واسش لباس بخرم   ...

مرسی دوست گلم .همچنین کوچولوی شما .انشاا... میفمی .منم همون روز رفتم یه لباس چین چینی مجلسی خوشگل خریدم براش ... دوست داری پسر باشه یادختر؟؟

مرسی دوست گلم .همچنین کوچولوی شما .انشاا... میفمی .منم همون روز رفتم یه لباس چین چینی مجلسی خوشگل خر ...

پسر...اما فکرمیکنم.ازبس گفتم پسر دوس دارم اینطوری شده..حس میکنم ناشکری کردم😞

پسر...اما فکرمیکنم.ازبس گفتم پسر دوس دارم اینطوری شده..حس میکنم ناشکری کردم😞

نه گلم .پیش میاد که دیده نمیشه نمیفهمن .

دعا کن فقط سالم باشه .هم جسمی هم روحی .من فقط به درگاه خدا دعامیکردم سالم باشه همین .شبای قدر گریه میکردم و میگفتم صالح بشه 

نه گلم .پیش میاد که دیده نمیشه نمیفهمن . دعا کن فقط سالم باشه .هم جسمی هم روحی .من فقط به درگاه خدا ...

انشاءالله که هرچی خیره پیش بیاد...دیگه فقط دعام شده همین..

دعامیکنم فرزندت سالم و صالح باشه دوستم..مرسی بابت حرفای قشنگت.آروم شدم

انشاءالله که هرچی خیره پیش بیاد...دیگه فقط دعام شده همین.. دعامیکنم فرزندت سالم و صالح باشه دوستم.. ...

همینطور برای تو عزیز دلم .انشاالله خدایه پهلوون پسر بهت بده بشه مایه افتخارت 

شبت بخیر گل من

همینطور برای تو عزیز دلم .انشاالله خدایه پهلوون پسر بهت بده بشه مایه افتخارت  شبت بخیر گل من

شب بخیر دوست خوبم🌹