2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم بخاطر بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وقتی بچت اتیسم داشت اونم از نوع شدید رفتی دوباره اقدام به بارداری کردی اگه خدای نکرده اینم اتیسم ...

پسرم تا سه سالگی کاملا سالم سالم بود. حتی حرف هم میزد.

اختلاف سنشون سه ساله

چرا وقتی بچت اتیسم داشت اونم از نوع شدید رفتی دوباره اقدام به بارداری کردی اگه خدای نکرده اینم اتیسم ...

اختلال دومی هم زمینه ژنتیکی همون اولی هست متاسفانه 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
روانپزشک کودکان بردم گفت با بازی درمانی رفع میشه.حالا به هر سختی که هست باید ببرمشایشالا نتیجه بگیرم

بازی درمانی رو پیش روانشناس میخوای ببری؟

پسرم تا سه سالگی کاملا سالم سالم بود. حتی حرف هم میزد.اختلاف سنشون سه ساله

نمیشه که

اوتیسم حتی اگه از نوع از دست دادن اطلاعات باشه حوالی یک سال و نیم خودشو بروز میده

دختره دومی.کلا بشدت مضطرب هست و تمرکزش خیلی پایینه.

ببخشید فکر کردم دومی هم پسره😅

خب برای اضطراب و تمرکزش حتما پیش پزشک ببریدشون چون اگر درمان نشن و همینطور بمونه بعدا به مرور بیشتر میشه

هم درمانش سخت تر میشه هم خودش هم اذیت میشه

مخصوصا وقتی وارد راهنمایی و دبیرستان بشه

من خودم چون مشکل تمدکز داشتم و خیلی به درسم ضربه زد بهتون توصیه میکنم که جدی بگیرید این موضوع رو

اگر هم درمان بسن حداقل از طرف دخترتون دغدغه کمتری دارید و یکم هم از خستگی خودتون کم میشه و خیالتون اسوده تر میشه

خدا دوتاشون رو براتون حفظ کنه❤️با ارزوی سلامتی 💙 

آره پیش روانشناس. دخترم آرومه جنب و جوش نداره. دکتر میگه عدم تمرکزش ناشی از استرس و اضطرابه

هرجا صلاح میدونی ببر

هرجا کارش خوبه

چه روانشناس باشه چه کاردرمان ذهنی هرکدوم که وارد تر باشن بهتر کمک میکنن

نمیشه کهاوتیسم حتی اگه از نوع از دست دادن اطلاعات باشه حوالی یک سال و نیم خودشو بروز میده

نه.  پسرمن تازه یک سال و هشت ماهگی حرف زد . تا نزدیکای سه سالگی هم خوب بود ولی یکدفعه پسرفت کرد. قبلش دستور پذیری عالی ولی بعد یکدفعه حتی اسم خودش هم یادش رفت.

خیلی هارو تو مراکز دیدم که تازه پنج شش سالگی متوجه مشکل بچه هاشون شدن. چون بچه کلام و دستور پذیری داشت ولی تفاوت هایی رو هم داشت که پدرومادر خیلی جدی نمیگرفتن

عزیزم آدم بزرگ تو شرایط بحرانی بهم می‌ریزه توجهش کم میشه این بچه شاهد شرایط ناجورها روحش بهم ریخته ا ...

بله حق با شماست

گفتم که رو روحیه ش تاثیر میذاره

ولی گیرایی و مشکلات تحصیلی دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه که جدای از این مسئله قابل بررسی هست