2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم بخاطر بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 93 پست
نه. پسرمن تازه یک سال و هشت ماهگی حرف زد . تا نزدیکای سه سالگی هم خوب بود ولی یکدفعه پسرفت کرد. قبل ...

عزیزم میشه این تفاوت هارو بگید مگه میشه تازه بعد سه یا گنج شش سالگی فهنگمید بچه اوتیسمه امکان نداره

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه. پسرمن تازه یک سال و هشت ماهگی حرف زد . تا نزدیکای سه سالگی هم خوب بود ولی یکدفعه پسرفت کرد. قبل ...

پسر شما از نوع پسرفتی اوتیسم بوده

احتمالا علائم خفیفی هم داشته که چون حرف میزده به چشم نیومده

اصلا همین که ۲۰ ماهگی تازه حرف زده نشانه تاخیر زبانی هست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم شما ظاهرا خودتون درمانگری. بنظر شما برای دخترم چکار میشه کرد؟

کامل علائمش رو بگو 

هرچیزی که فکر میکنی کمک کننده باشه

چه مسائل روحی ش چه درسی ش چه روزمره

ببینم میتونم راهنمایی کنم یا نه

عزیزم شما ظاهرا خودتون درمانگری. بنظر شما برای دخترم چکار میشه کرد؟

و اینکه بیمه سلامت پسر شمارو چون شدید هست تا ۷۰ درصد مخارج کار و گفتاردرمانی شو تقبل می‌کنه اگه خواستین اونم میتونین پیگیری کنین

دکتر بردمش میگه هفته ای چندبار باید بازی درمانی برهولی پسرم اصلا آرو نمیگیره تا این بخواد تو کلاس بم ...

اما شما حق ندارید اینو فدای اون کنید ،البته ببخشید آنقدر رک نوشتم ،راهی پیدا کن عزیزم 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

کامل علائمش رو بگو هرچیزی که فکر میکنی کمک کننده باشهچه مسائل روحی ش چه درسی ش چه روزمرهببینم میتونم ...

استرس و اضطراب فراوان

بی اعتماد به نفس و منزوی

اصلا شلوغ نیست و ساکته

فارسیش عالیه. ریاضی رو با سختی یادمیگیره ولی درسایی مثل علوم و هدیه ها رو با اینکه خیلی سوالات آسونی هم هستن کلا یادنمیگیره. هرچقدر هم تکرار بشه. 

ولی کلا تمرکزش پایینه . مثلا دارم درس میدم بهش این اصلا گوش نمیده و داره به یه چیز دیگه فکر میکنه‌

حتی عکس گرفتن ازش سخته. نگاه دوربین نمیکنه. معلمشون میگه تو کلاس درس گوش نمیده. همش حواسش به بقیه ی بچه هاست

عزیزم میشه این تفاوت هارو بگید مگه میشه تازه بعد سه یا گنج شش سالگی فهنگمید بچه اوتیسمه امکان نداره

اره تو اوتیسم خفیف ممکنه

چند هفته پیش یه پسر ۵ ساله اورده بودن نگران تست سنجش سال اینده ش بودن گفتن کم توضیح میده و قصه میگه 

فهمیدن اوتیسمه

استرس و اضطراب فراوانبی اعتماد به نفس و منزویاصلا شلوغ نیست و ساکتهفارسیش عالیه. ریاضی رو با سختی یا ...

احتمال توجه و تمرکز پایین زیاده

چون ریاضی رو حالا بگیم سخته ولی اگه حفظی هاش خوبه علوم و هدیه هاشم مثل فارسی باید خوب باشه

املا نوشتنش خوبه؟ دست خطش چه طور؟

احتمال توجه و تمرکز پایین زیادهچون ریاضی رو حالا بگیم سخته ولی اگه حفظی هاش خوبه علوم و هدیه هاشم مث ...

روخوانی عالیه. املا رو هم کاملا درست مینویسه و کلمه جا نمی‌اندازد. دست خطش بدک نیست معمولیه.

ریاضی رو تو کلاس یادنمیگیره و تو خونه باید یادش بدم.

علوم و هدیه ها که درک کردنی هستن به سختی 

روخوانی عالیه. املا رو هم کاملا درست مینویسه و کلمه جا نمی‌اندازد. دست خطش بدک نیست معمولیه.ریاضی رو ...

پیگیر این یکی بچه ت بشو خب؟

این پتانسیلش خوبه

حیفه واقعا استعداد بچه تلف بشه

میتونه بهتر بشه ارزش زحمت کشیدن و پول خرج کردن داره

بابایی واقعیه؟ دیدم پیجش رو؟ آخه میگن سرکاریشما خودتون نتیجه دیدین؟

چرا باید سرکاری باشه آخه؟

کل درمانش اندازه یه جلسه کاردرمانی نیست

من از خود ایشون نه ولی کلا زیر نظر طب سنتی هستپ

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
استرس و اضطراب فراوانبی اعتماد به نفس و منزویاصلا شلوغ نیست و ساکتهفارسیش عالیه. ریاضی رو با سختی یا ...

من متخصص نیستم ولی احتمال میدم که ایشون adhd باشن و یا حتی روی طی خفیف اوتیسم(اسپرگر) باشن. من خودم اسپرگرم؛ دخترهای اسپی اصولا یا تشخیص نمیگیرن یا خیلی دیر تشخیص میگیرن و ممکنه آسیب بیشتری ببینن

به نظرم یه چکی بکنین

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85