2777
2789

همش باهم دعوا دارن خواهرم بارداره مامانمم قند وفشار داره جفتشون همش یه چیزی میپرونن اونیکی بدش میاد مامانم خودش دختر یکی براش کاری کرده باشه هی باحالت منت بهمون میگه من کلا خودمو میزنم ب نشنیدن مراعات حالشو میکنم خواهرمم میره پیشش میگه مامان فلانی اینجوری خوبه مامانم جوابشو میده هی دعوا دارن از صب نشستم خونه ام این میزنگه گریه میکنه اون میزنگه گریه میکنه به شدت هم حرفهای بدی به هم میزنن مقصر جفتشونن منم موندم وسط هر حرفی بزنم ک دعوا تموم شه بی یکی برمیخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دورم تو حسرتم اونا همسایه ان میگم بشینین باهم چای بخورین بخندیدن اونا جنگ دارن باهم

چون منطق ندارن شنونده نیستن اینجور آدما هیچوقت درست نمیشن. تو کارخودتوبکن بکن. یا اگه میخای اصلاح کنی الکی دروغ بگو ازون ب این ازین ب اون. تعریف کن.

خواهرت بشینه سر زندگیش وقتی می بینه همش دعوا میکنن تا احترامات حفظ شه

صدبار میگم روزی دوبار سه بارمیره میگم هفته دوبار برو امروز دعوا کردن فردا بازم میرن چرت وپرت بارهم میکنن