2777
2789

تو یه مهمونی مشترک خواهرشو رفیق صمیمی خواهرشو( اسمشو می‌ذارم الهام) که فامیلشونه سوار ماشینش کرد و من ازین موضوع آتیشی شدم

چون همون شب بهم گفتن که خواهر الهام که چندان سابقه خوبی نداره با اکسم بوده چند سال پیش دوران نوجونی و به چه نفر همون موقع گفته بود که فلانی برام عکسای مثبت هیجده فرستاده یا فلان درخواستو داده و کلی حرف پشت سرش

حالا من حتی نپرسیدم ازش ک آیا واقعیت داره یا نه 

فقط کفری شدم و یه دعوای بد راه انداختم سر سوار کردن خواهر همون دختره

تهش برگشت بهم گفت فلانی و خواهرش مثلا ما باهم بزرگ شدیم وقتی بهم اسیبی نزده نمیتونم بیخودی ارتباطمو قطع کنم و این حرفا !!!!!!

و تهش من شدم آدم بده که عصبیم و بد حرف زدم باهاش ک دلیلش همش حرفای همین دختره بود ک سنگشو ب سینه میزد ک آسیب نزده و فلان 

دلیل کاتمون کلا حرفای همین دختره بود و مراعات نکردن خودش البته

حالا میخام برم بهش بگم جریانو و دلیل اونجوری رفتار کردنمو!! بفهمه من چ جاهایی پشتش بودم و بفهمه آسیب زدن ینی چی!

موقع کات اصلا این بحثو بهش نگفتم واقعیتش خجالت کشیدم اسم عکس و اینا رو بیارم 

ولی می‌دونم تند رفتم گفت جدایی به نفع جفتمونه چون رفتارت بامن خیلی بد بوده

بعد چند هفته برم این موضوعو بهش بگم بنظرتون؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تموم شده کش نده ولش کن بره.اینجوری فکر میکنه دوس داری ادامه بدی

نه دوست ندارم ادامه بدم ولی این حرفا رو دلم سنگینی می‌کنه انگار چون اون با دید خیلی مثبت داره نگا می‌کنه اطرافشو😑

نه دوست ندارم ادامه بدم ولی این حرفا رو دلم سنگینی می‌کنه انگار چون اون با دید خیلی مثبت داره نگا می ...

خودش باید میفهمید ک نفهمید.هر چیم توضیح بدی فایدع نداره.دیگ ب پشت سرت نگا نکن