2777
2789

دکتر من گفته تا دوهفته الان من سه هفته اس عمل کردم و به پهلو میخوابم از طرفی عذاب وجدان میگیرم نکنه بینیم کج شه از طرفی گودی کمر دارم نمیتونم دیگه طاق باز بخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا اون موقع که بیهوشی بعدش سخته ولی تحمل کن ایشالا بینیت خوب از آب در بیاد مبارکت باشه

آره بخدا نمک نخور سرتو پایین ننداز طاق باز بخواب ولی بازم خوب شه آدم خستگیش درمیره

مرسی عزیزم سلامت باشی

آره بخدا نمک نخور سرتو پایین ننداز طاق باز بخواب ولی بازم خوب شه آدم خستگیش درمیرهمرسی عزیزم سلامت ب ...

سلام عزیزم الان چطوری؟ خستگیت در رفت ؟ بینیت خوب شده؟ منم تصمیم دارم عمل کنم اما م.هنوز دکتر انتخاب نکردم البته اصفهانم