2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فروش مهر ماه از ۲۶ شهریور شروع شد

💜                                                                                                                                                                                                                                           
ما اگه خداقسمت کنه ۷ آبان میریم مشهد قطاراش و امروز همسرم میدید نیومده بود ولی هوایی داشت تور

به امیدخدا

آره منم گشتم خبری نبود

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....
مطمعنید؟یادمه انگار بیستم بودهمش میگم نکنه از دستم در بره

اره عزیزم مطمنم چون خودم برای ۵ مهر بلیط گرفتم 

اتفاقا منم نگران بودم چرا سایت باز نمیشه خیلی دیر شده بود 😄

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اره عزیزم مطمنم چون خودم برای ۵ مهر بلیط گرفتم اتفاقا منم نگران بودم چرا سایت باز نمیشه خیلی دیر شده ...

وای همش ظرف چند دقیقه تکمیل میشه

هروز دارم خبرا رو چک میکنم

با مثه حسن کچل جا نمونم صلوات

جانمونم فقطظرف ده دقیقه تکمیل میشه😵‍💫

برو سایت رسپینا اونجا اعلام زمان پیش فروش هست ... شماره تلفنت رو وارد کن بهت یه روز قبل پیام میاد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
وای همش ظرف چند دقیقه تکمیل میشههروز دارم خبرا رو چک میکنمبا مثه حسن کچل جا نمونم صلوات

توی سه دقیقه تمام شد عصبی شدم سایت بستم نیم ساعت بعد باز رفتم دیدم برای اون تاریخ یه کوپه کنسلی هست گرفتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
برو سایت رسپینا اونجا اعلام زمان پیش فروش هست ... شماره تلفنت رو وارد کن بهت یه روز قبل پیام میاد

ممنونم

ولی برای اتوبوس vip یه بار به همه ی سایتا شماره داده بودم،که خبرم کنن آخرش هیچ کدوم هیچی نگفته بودن همشم اومدو پرشد😁

ممنونمولی برای اتوبوس vip یه بار به همه ی سایتا شماره داده بودم،که خبرم کنن آخرش هیچ کدوم هیچی نگفته ...

من هشت ساله تو شهر غریبم  با رسپینا خرید میکنم و همیشه هم پیامک رو فعال میکنم یه روز قبلش بهم پیام میده ...باز خوددانی گلم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht