2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهرم

6889 بازدید | 73 پست

سلام دوستان.روزای سختی دارم میگذرونم.سه سال عروسی کردم.۲۳ سالمه شوهرم ۲۵ سالشه.باهم دوست بودیم زندگیمونو با عشق شروع کردیم.شوهرمم خیلی دوستم داشت و هرکاری کرد تا بهم رسیدیم.من خودم کرج بودم شوهرم قزوین.اومدم قزوین واس زندگی.اوایل خوب بود زندگی و همه حسرتمونو میخوردن.یه سال بعد شوهرم اعتیاد به هرویین پیدا کرد و فهمیدم دو بار ترک کرد و دوباره رفت سمتش.بهترین کارو داشت دیگ خیلی تن به کار نمیده خانوادشم از اول خیلی بهم وعده دادن ولی دروغ الانم که خودشون فقط فکر خوش گذرونیشونن میدونن من شوهرمو دوست دارم فقط میخوان مواظبش باشم.خسته شدم.به خانوادم نگفتم.دلم میخواد دیگه قید عشق و بزنم و برم واسه طلاق.روزای خوبم داره تباه میشه😢😢😢

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم جوونيتو بردار از.زندگي خودتو نجات بده 

من كارم تخصصم اعتياده 

هيچ وقت معتاد هروييني ترك كامل نخواهد داشت 

تا اخر زندگي درگير ترك و اينا نكن خودتو

NObody dies a virgin , life fucks us all

عزیزم الان خانوما میریزن سرم.ولی من میگم سیخ اول بیل آخر.چون کسی که یباربکشه دیگه ترک نمیکنه.تابچه نداری جداشو حیف میسی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

خیلی تهدید میکنم میدونه ک دوستش دارم فکر میکنه ترکش نمیکنم.خسته شدم دیگه روزای سختیه.تنهام.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

😞 خوب وقتی دوبار ترک کرده واراده نداره زندگی باهاش تلف کردن جوونیته

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خیلی تهدید میکنم میدونه ک دوستش دارم فکر میکنه ترکش نمیکنم.خسته شدم دیگه روزای سختیه.تنهام.

نه اتفاقادراین زمینه کاملا حق باشماست حیفه تواین سن خودشو حروم کنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰