سلام دوستان.روزای سختی دارم میگذرونم.سه سال عروسی کردم.۲۳ سالمه شوهرم ۲۵ سالشه.باهم دوست بودیم زندگیمونو با عشق شروع کردیم.شوهرمم خیلی دوستم داشت و هرکاری کرد تا بهم رسیدیم.من خودم کرج بودم شوهرم قزوین.اومدم قزوین واس زندگی.اوایل خوب بود زندگی و همه حسرتمونو میخوردن.یه سال بعد شوهرم اعتیاد به هرویین پیدا کرد و فهمیدم دو بار ترک کرد و دوباره رفت سمتش.بهترین کارو داشت دیگ خیلی تن به کار نمیده خانوادشم از اول خیلی بهم وعده دادن ولی دروغ الانم که خودشون فقط فکر خوش گذرونیشونن میدونن من شوهرمو دوست دارم فقط میخوان مواظبش باشم.خسته شدم.به خانوادم نگفتم.دلم میخواد دیگه قید عشق و بزنم و برم واسه طلاق.روزای خوبم داره تباه میشه😢😢😢
میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
خودمم به همین نتیجه رسیدم.میترسم واسه طلاق اذیتم کنه .خانوادم حمایتم صد در صد میکنن.ولی نمیخوام ناراحتیشونو ببینم.نمیدونم میترسم.بعد هی بیاد اذیت کنه.یا بگه خوب میشم و به خودش بیاد من دیگه همه چیو رو کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم به همین نتیجه رسیدم.میترسم واسه طلاق اذیتم کنه .خانوادم حمایتم صد در صد میکنن.ولی نمیخوام نارا ...
از هیچی نترس اینجا عشق کاملا بی معناست وقتی خودش درقید زندگی نیس و اعتیاد پیدا کرده نمیتونه اذیتت کنه توهنوز خیلی سنت کمه حیفی بخدا زودتر از زندگیش برو
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم سعی کن درستش کنی کنترلش کن اخرش که چی دوباره ازدواج کنی بعد دوباره همین اش و همین کاسه باشه فایده نداره مواظب باش باردار نشی فعلا و از بزرگترات کمک بگیر و جمعش کنید
چرا طلاق از خانوادت کمک بگیر حرف اخر رو اول نزن میگی که شوهرت سالم تحویل گرفتی ببین چرا اصلا ...
دیگه چقدر بهش فرصت بده دویار ترک کرده باز برگشته فرصت دادن به یه آدم معتاد فقط تلف کردن عمر خودشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خودم خسته شدم هر روز عشقم داره کم رنگ تر میشه.کارایی که فکرشم نمیکردم میکنه.خیلی پسر خوبی بود عالی از همه نظر.نمیدونم چی شد.همش دوستش مقصر زندگیمون شد.دلم خیلی واسش میسوزه.واسه خودم بیشتر ولی.
عزيزم جوونيتو بردار از.زندگي خودتو نجات بده من كارم تخصصم اعتياده هيچ وقت معتاد هرويين ...
تریاک چی؟؟؟؟
یه بنده خدایی چهار ساله گرفتار تریاکه و به گفته همسرش یه ساله شدیدتر شده.به هیچ عنوانم قبول نمیکنه بره کمپ.من به همسرش میگم زنگ بزن بیان ببرنش ولی قبول نمیکنه
بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
عزیزم سعی کن درستش کنی کنترلش کن اخرش که چی دوباره ازدواج کنی بعد دوباره همین اش و همین کاسه ب ...
مگه چند سالشه که فرصتی برا زندگی بهتر نداره تازه الان اوج جونیشه بدبخت اتفاقا شاید شانس بهتری برازندگی داشته باشه
پسری بود که رو سرش قسم میخوردن مجرد بود همه دخترشونو بهش پیشنهاد میدادن.ولی خودشو زندگی منو خراب کرد.من به خاطرش خیلی به بابام اصرار کردم چون شهر دیگ بود خودشون به بابام تضمین خوشبختی دادن.بابام ولی الان بهش بگم یه روزم نمیذاره بمونم
همین اش و همین کاسه رو خوب بخون عزیزم منظور اینه که ازدواج مثل یه هندوانه سر بسته استش شوهر این خانوم اول پاک بود اما دلیلش چی بوده که مواد مصرف کرده خوب گیریم طلاق گرفت اما باز یه ازدواج کرد ایا اطمینان داریم که ایا نفر بعدی هم سالم باشه باز معتاد بشه باز چی بازم طلاق اول باید پیگیری کرده دلایلش و کمک به ترکش نشد بعد طلاق و گرنه همین اش و همین کاسه اس با این مردهایی که تا طقی به طوقی میخوره مین طرف مواد