2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6889 بازدید | 73 پست

شغلشون چی بود ؟من دیدم کسی که معتاد بوده ‌و ترک کرده ،خودشون به یک جایی میرسن که دیگه نمیتونن این وضعیت رو ادامه بدن ،بیمار میشن ‌و اوضاعشون خطرناک میشه ،به خاطر همین مجبور میشن که ترک کنند 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
همین اش و همین کاسه رو خوب بخون عزیزم منظور اینه که ازدواج مثل یه هندوانه سر بسته استش شوهر این خانو ...

یعنی شما میگین چون به مرا اعتمادی نیس زندگی رو بایه آقای معتاد بگذرونه که مبادا باز تو ازدواج دوم خوشبخت نشه ؟؟؟  اصلا حرفتون منطقی نیس الان منطق حکم میکنه که این زندگیشو نجات بده 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمایشگاه ماشین داشت کم کم همرو فروخت. خیلی سخته میگن تو ۲۵ سالگی و این اعتیاد ترکش.

ای بابا خیلی ناراحت شدم ،بترسونش بگو‌ میرم ،شاید به خودش اومد ،واقعا چرا این کار‌ رو با خودش کرد

اون از من طلبکاره که همش فداکاری کنم.خانوادش ولش کردن من چرا فداکاری کنم اخه.نمیدونم تو دو راهی بدی قرار گرفتم.میترسم اشتباه برم راهو.

به نظرتون بترسونمش بیام خونه بابام بگم ی ماه وقت داری؟یا همون به خانوادم بگم و طلاق

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

این موضوع و به خانوادت بگو بالاخره بزرگترن وزندگیت براشون مهمه اینجوری ازترس خودتو نابود میکنی و یه بچه هم بیاری که دیگه تا آخرش گیری

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اون از من طلبکاره که همش فداکاری کنم.خانوادش ولش کردن من چرا فداکاری کنم اخه.نمیدونم تو دو راهی بدی ...

به نظرم اول بترسونش ،برو خونه بابات یکی دو ماه و بعد اگر ترک نکرد همسرت رو ترک کن برای همیشه و برو برای طلاق

به خانوادم بگم نمیذارن یه روزم کنارش باشم چون بابام همیشه میگ اعتیاد ترکم بشه همش استرس و مراقبت میخواد.

عزیزم بچه گانه رفتار نکن  فعلا به فکر راه حل و درمانش باش  نه طلاق طلاق در مرحله اخر  به نظر من شما بهتر با بزرگترهای خودتون و همسرتون مطرح کنین  بهتر و درست ترین کمک رو میتونن به شما کنن

به خانوادم بگم نمیذارن یه روزم کنارش باشم چون بابام همیشه میگ اعتیاد ترکم بشه همش استرس و مراقبت میخ ...

خوب پس چه طوری میخوای بترسونیش؟!اول به مامان بابات بگو ،ببین نظرشون چیه .خوب اونا هم صد در صد متوجه اوضاع هستند یه فرصتی بهش میدن 

پدرش که فکر میکنه با بی محلی بهش این به خودش میاد.خودش همش بهم میگه من میذارم کنار قول میدم.ولی هر سریع الکی.هرکاری گفته واسش کردم حتی جلو خانوادش ازش دفاع کردم ولی نشده ک نشده.

یعنی شما میگین چون به مرا اعتمادی نیس زندگی رو بایه آقای معتاد بگذرونه که مبادا باز تو ازدواج دوم خو ...

بهتر خوب بخونین این اقا اول معتاد نبوده  و درست هم نیست  این خانم همسرشو به چشم معتاد نگاه کنه و ترک کنه بهتر  کمک کنه برای ترکش  نشد بعد طلاق 

عزیزم در خواست دوستی منو قبول کن باهاتون کار دارم .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

خودش میشینه گریه میکنه میگه نامردا گرفتارم کردن کمکم کن اون از من قویتره کمک میخوام.توام بری من میمیرم.

با حرفاش هی یه فرصت میدم.ولی....