2777
2789
عنوان

کسی اینجا معلم هست

103 بازدید | 12 پست

من امروز رفتم برای کارورزی ،مدیر فرستادم پیش معلم پایه ی اول .

اونم بدون هیچ توضیحاتی گفت برم داخل کلاس .

یکم اخلاقش خشک و جدی بود ،نه توضیحاتی بهم داد نه صحبت خاصی باهام کرد 😐

منم خودم تو جمع غریبه ها کم روام ،باعث شد بیشتر ساکت باشم ، زنگ دوم خودم بهش گفتم یه توضیحاتی بهم میدید و در حد دوسه جمله گفت 😐

بنظرتون چیکار کنم که توی کلاس جا بیوفتم ؟

حتی منو به بچه ها معرفی نکرد بچه ها ازم میپرسیدن شما دستیار معلمی 😐

بنطرتون فردا به معلم بگم منو به عنوان معلم دوم به بچه ها معرفی کنه ؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

مهم نیست شمارو چی معرفی کنه فقط سعی کن از معلم تجربه کسب کنی که چیکار میکنه سرکار چجوری درس میده بیشتر ازش بپرس بیشتر ازش بخواه یا اگرم اوکی نشد به مدیر بگو بفرستت پیش معلم. دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست شمارو چی معرفی کنه فقط سعی کن از معلم تجربه کسب کنی که چیکار میکنه سرکار چجوری درس میده بیش ...

اخه مشکل اینجاست مدیر خواهر همین معلمه و همین معلم ،معاون هم هست ،حس کردم خودشونو میگیرن 😐

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بگو.      من کارورزیم پایه سوم بود ۳۵سال پیش یادش بخیر اولش فکر میکرد اومدیم جاسوسی کم‌کم جا افتادیم خوشحال میشد به کاراش برسه ما کلاسور اداره کنیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
درست میشه سعی کن با رعایت حد و حدود ها با معلم کلاست همکاری کنی ولی تو کارش دخالت نکن تو فقط اونجا ق ...

دوست دارم بعد کارورزی همینجا مشغول به کار بشم ،گویا جذب نیزو هم دارن ،ولی اگه چیزی یادم نده که جذبم نمیکنن

بگو. من کارورزیم پایه سوم بود ۳۵سال پیش یادش بخیر اولش فکر میکرد اومدیم جاسوسی کم‌کم جا افتادیم ...

اگه برام توضیح بده میتونم کلاسو اداره کنم ولی انگار خودشو میگیره چون هم معلمه هم معاون ،مدرسه هم مال خواهرشه 

اگه برام توضیح بده میتونم کلاسو اداره کنم ولی انگار خودشو میگیره چون هم معلمه هم معاون ،مدرسه هم مال ...

کم کم یاد میگیری به همه چیز توجه کن  گاهی هم کلاس رو بهت میدن   احتمالا  ت     جربه کارورز نداره فک میکنه باززرسی یا گزارش میدید  حتما ترس داره      

اگه برام توضیح بده میتونم کلاسو اداره کنم ولی انگار خودشو میگیره چون هم معلمه هم معاون ،مدرسه هم مال ...

میترسه ازش ایراد پیدا کنی مطمعن باش استرس داره که سوتی نده  شاید راحت نیس کسی کنارش باشه وخودشم به کلاس مسلط نیس

کم کم یاد میگیری به همه چیز توجه کن گاهی هم کلاس رو بهت میدن احتمالا ت جربه کارورز نداره فک ...

نه تجربه کارورز داره گفت سالی دوتا کارورز میگیریم ولی خودشو میگیره😐

نه تجربه کارورز داره گفت سالی دوتا کارورز میگیریم ولی خودشو میگیره😐

خود‌گرفتن نداره    برا ما اولش فک میکرد برا گزارش زدن اومدیم بعد کنار اومد