2777
2789
عنوان

بیاین تجربیات تون وبگین ❤

187 بازدید | 21 پست

سلام خدمت دوستان. من سوال دارم درباره  چند نفر که درزمینه قانون جذب فعالیت دارند....دوستان به نظرشما کدوم یکی معتبرتره وواقعا جواب میده آقای افلاکی، عباسمنش، شریفی، اگه تجربه ای دارید بگین من نمیدونم این هااصلا حقیقت دارن یانه! میترسم همش تله باشه وناامیدتر از قبل بشم هرچند الانم ناامیدم از همه چی💔

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

سلام

لطفا برا برادرم صلوات بفرستید مشکلی براش پیش نیاد

ممنونم🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینها همشون شیاد هستن. مواظب باش تو دامشون نیفتید که اگه خدای نکرده بیفتی در اومدنش خیلی سخته

واقعا؟ ای بابا من خیلی امید بسته بودم آخه ذهن ام خیلی منفی بافه گفتم شاید کمکم کنن💔

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

هیچکس نمیتونه به آدم کمک کنه مگر خود آدم. اول پروردگار و بعد هم خود شخص . میخوای از منفی بافی جدا بشی باید نگاهت به زندگی عادی رو تغییر بدی. از خوشحالیای کوچیک شروع کنی. دیروز داشتم برگای درخت پشت اتاقمو می‌دیدم که کم کم زرد شده یه خط در میون برگاش زرد و سبز بود. کلی ذوق کردم و نازش دادم. باید نگاهت رو به دیدن این خوشی های کوچولو کم کم عادت بدی تا نگرشت به جهان هستی مثبت بشه. آروم آروم پیش برو‌ . عجله نکن

هیچکس نمیتونه به آدم کمک کنه مگر خود آدم. اول پروردگار و بعد هم خود شخص . میخوای از منفی بافی جدا بش ...

بعدش شرایط هم عوض میشه؟ بهتر میشه وضع درونی ات؟ من هرچی میخوام خوب فکر کنم خاطرات تلخ میاد توذهنم باز میگم ولش کن سرنوشت من همینه دیگه 

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه۳دقیقه درقیامت شنودتقاص💚😊

اون اولی که ترسناکه دوتای دیگه هم همین جوریه؟ 

اکه دقت کنید هزینه های اینا خیلی گرونه اگه واقعا به فکر درآوردن پول ما هستن ورا این قدر زیاد میگیرن؟

طرف اکه پول داشت که نمیومد برا قانون جذب

وااای یه سمی تو سایت آقای عرشیانفر هست برید ببینید

بهش میگه فرکانسیک  یعنی یه صوت چند دقیقه ای رو که یک میلیونه پول بدی گوش کنی که پولدار بشی🤦 یا به نتیجه ای که میخوای برسی

و هستن کسایی که پول میدن برا اینا

ولی حقیقته.

من دنبال انرژی مثبت ام اینا من ومیترسونن مثل برنامه زندگی پس از زندگی هروقت نشون میده میترسم ببینم 

ب منم بگو اگ فهمیدی

هزاران نظر هست آدم نمیدونه به چی اعتماد کنه فایل های رایگان هم دارن من فقط میترسم همش الکی باشه