مثلا شوهرتون یجاشو عمل کرد رفت و امد و عیادتا چجوریه؟الان همه سختی و مشکلات من یه طرف،شب نشینب و شام و ناهار اومدن فک و فامیل یه طرف،عادیه یا من خاک تو سرمه
مهمون میاد یا میریم اونم دیگه فوق فوقش یه ساعت نه برم شم ناهار که اونا خودشون ب استراحت نیاز دارن همین چند روز پیش رفتیم پیش شوهر عمه ام در حد نیم ساعت
خونواده شوهر من که درک ندارن اصلا همون بعد عمل که طرف مرخص شد پامیشن میان میریزن سرت !!! همین ماه پیش شوهرم فقط کمر درد داشت تو خونه خوابیده بود دیسک کمرش بود اونوقت سر ظهر مادرشوهرم و پدرشوهرم و خواهرشوهرم با خونوادش اومدن برا ناهار ! منم ۸ ماهه باردارم والا به زور غذا پختم پذیرایی کردم همش ببر بشور بیار ، اخرشم میگن تو همش میمونی تو اشپزخونه گفتم خب باید یه نفر کارا رو لکنه دیگه از اسمون که نمیاد اینا ! حالا من زایمان اولم اومدم خونه دیدم همشون باز خونم هستن تا ده روز هم موندن نمیگن بابا این ادمه به استراحت احتیاج داره
مال ما بابام عمل قلب کرده بود نیاز ب ارامش داشت هی میومدن با کلی بچه کوچیک اخر سر یکیشون کرونا داشت بابامو گرفت از عمل قلب اونقد اذیت نشد یعنی پدرم در اومد روزی ۳ بار خدا شاهده میبردمش دگتر هی مهمونارو لهنت میکردم چرا رعایت نمیکنن عین خر میمونن بخدا