2777
2789
عنوان

رسم و رسوماتتون بعد از عمل جراحی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونواده شوهر من که درک ندارن اصلا همون بعد عمل که طرف مرخص شد پامیشن میان میریزن سرت !!! همین ماه پی ...

برا منم بعد از مرخص شدن شوهرم ناهار ریختن خونمون،منم هرچی برا خودمون پختم اوردم 😐

معمولن در حد نیم ساعت نهایتن یکساعت میان ی سری میزنن

و معمولن ی چیزیم می‌خرن میارن

شیرینی،  آبمیوه.  میوه.

بعضیام دیدم روغن میارن:/

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

عادی که نیست ولی اگر اخلاق اطرافیان رو می دونستید باید بدون اطلاع دادن به کسی عمل می کردین تا مریضتون بتونه خوب استراحت بکنه و شما انرژی خودتون رو برای مراقبت از مریض میذاشتین. 

وای خیلی بده،نمیگن طرف احتیاج به استراحت داره،بابا یه زنگ بزن احوالپرسی کن و تموم

در حد نیم الی یکساعت بشینن. برن اگ تعارف کنیم واسه غذا بمونن البته قبلا کاروانسرا بود مامانم درستشون کرد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

وای خیلی بده،نمیگن طرف احتیاج به استراحت داره،بابا یه زنگ بزن احوالپرسی کن و تموم

طرف ما میان نیم ساعت میشینن واسه عیادت بعد میرن

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
من زایمان کردم له و لورده مرخص شدم تا دوازده شب با شکم پاره نشسته بودم جلوی مادرشوهر اینا

واای دقیقا منم‌ سر زایمانم مهمون راه دور داشتم ازدرد به خودم میپیچیدم چون من عوارض بعد از بی حسی دارم خیلی حالم بد میشه مهمونا خوش وخرم نهار میخوردن وبچه هاشون شلوغ میکرد 

من خیلی اذیت میشم

البته ما بچه کوچیک و اینارو نمیارن ملاقات آدم بزرگ میاد در حد نیم ساعت و فوری میره واسه ادای احترام 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم