2777
2789
عنوان

دوستان این النگو رو ببینید

638 بازدید | 27 پست

دوستان من از این مدل النگو توجه کنید 3 تا باریک شو دارم یعنی این 7 گرمه مال من 5 گرمه 

رفتم یدونه از قسطیم بدارم میگه من پهنشو آوردم بنظرتون مشخص یا ضایعه یه پهن بین اونا باشه طرح و مدل همینه 1 یا 2 میل باریک‌تر

یا صبر کنم پولم جمع بشه 1 دونه از همون باریک خودم بگیرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار اون یکیشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اون یکیش تو دستم عزیزم مثلا این 5 میله برمن 3 میل

بخر اینو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میگم کاش آقا اجازه می‌داد بندازم ببینم ولی قبول نکرد گفت هیچ فرقی ندارن از همونه دیگه

فرق که قطعا داره

بهتره عین النگوهای قبلیت بگیری یدست باشن

پیشاپیش مبارکت باشه😍

بخر اینو

حس میکنم تا من صبر کنم پولم جمع شه بره بالاتر واسع اون هولم میگم نهایتا ببینم تابلو میشه البته فکر نکنم بشه بعد ها یه باریکم میدم از این پهن برمیدارم که وسط اونا باشن

فرق که قطعا دارهبهتره عین النگوهای قبلیت بگیری یدست باشنپیشاپیش مبارکت باشه😍

ممنون گلم اگه میدیدم چه شکلی میشه راحت متوجه میشدم نداد