2777
2789
عنوان

ثبت نام دانشگاه

109 بازدید | 13 پست

برای ثبت نام غیرحضوری من نتونستم هزینه خدمات دانشگاهو پرداخت کنم تا بهم کد رهگیری بده چون درگاه بانکی مشکل داشته الان من فردا حضوری برم ثبت نامم میکنن یان ؟🥲

چون شرط ثبت نام حضوری کامل کردن فرایند ثبت نام غیرحضوریه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت نام غیرحضوریو انجام دادم فقط مونده بود پرداخت هزینش ک اونم درگاه مشکل داشت

من رفتم امروز بودن کسایی مثل شما خودشون انجام میدادن براشون ولی خیلی شلوغ بود .اگه تکمیل کنید پیش ثبت نامتون رو کارتون راحت انجام میشه

به منم کمک میکنید لطفا

من مدارکم رو توی سایت بارگذاری کردم هزینه پرداخت کردم و دیگه انگار مراحل بعد نداره سایت و انگار این مرحله آخر بوده

و هیچ کد رهگیری هم ندارم ک نشون بده ثبت نامم نمیدونم الان ثبت نام شدم یا نه چیکار کنم کمکم کنیدددددد

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁

من رفتم امروز بودن کسایی مثل شما خودشون انجام میدادن براشون ولی خیلی شلوغ بود .اگه تکمیل کنید پیش ثب ...

انجام دادم فقط مونده پرداخت هزینه ک اونم اگه درگاه درست بشه فکر نکنم طول بکشه زیاد

کلا درگاه مشکل داشته نه برای من چندنفر دیگه ام نتونستن

اهان.

خب چند بار. تو ساعتتهای متفاوت و گوشی ها متفاوت امتحان کن

یا برو کافی‌نت 

من خودمم بار اول این مشکلو داشتم 

🩵💙💙🩵
همون اخرین مرحله پرداخته. بعدش برای من پیامک اومد ثبت نام شما انجام شد.

برا من اولین مرحلش پرداخت بوددد ک ۲۵۰ گرفت و بعد مدرک بارگزاری کرد 

و پیامک نیومده ک ثبت نام انجام شده

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁

برا من اولین مرحلش پرداخت بوددد ک ۲۵۰ گرفت و بعد مدرک بارگزاری کرد و پیامک نیومده ک ثبت نام انجام شد ...

نه من تو سایت دانشگاه ازاد ثبت نام کردم مرحله اخرش پرداخت بود که ۶۰۰ واریز کردم . کد پیگیری برام اومد.