خشوگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 316 عنوان ثبت نام دانشگاه 119 بازدید | 13 پست برای ثبت نام غیرحضوری من نتونستم هزینه خدمات دانشگاهو پرداخت کنم تا بهم کد رهگیری بده چون درگاه بانکی مشکل داشته الان من فردا حضوری برم ثبت نامم میکنن یان ؟🥲چون شرط ثبت نام حضوری کامل کردن فرایند ثبت نام غیرحضوریه🥲 1403/07/24 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3سه1403 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5939 غیر حضوری رو حتمن باید تکمیل کنیکارت دیگ ایی امتحان کن 🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.
خشوگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 316 غیر حضوری رو حتمن باید تکمیل کنیکارت دیگ ایی امتحان کن کلا درگاه مشکل داشته نه برای من چندنفر دیگه ام نتونستن
خشوگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 316 خودشون ثبت نام میکنن ولی معطل میشید ثبت نام غیرحضوریو انجام دادم فقط مونده بود پرداخت هزینش ک اونم درگاه مشکل داشت
ریحانهبهشتی عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 29 ثبت نام غیرحضوریو انجام دادم فقط مونده بود پرداخت هزینش ک اونم درگاه مشکل داشت من رفتم امروز بودن کسایی مثل شما خودشون انجام میدادن براشون ولی خیلی شلوغ بود .اگه تکمیل کنید پیش ثبت نامتون رو کارتون راحت انجام میشه
ririii78 عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 2481 به منم کمک میکنید لطفامن مدارکم رو توی سایت بارگذاری کردم هزینه پرداخت کردم و دیگه انگار مراحل بعد نداره سایت و انگار این مرحله آخر بودهو هیچ کد رهگیری هم ندارم ک نشون بده ثبت نامم نمیدونم الان ثبت نام شدم یا نه چیکار کنم کمکم کنیدددددد 🌱پرنسس سایت🎀😁
خشوگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 316 من رفتم امروز بودن کسایی مثل شما خودشون انجام میدادن براشون ولی خیلی شلوغ بود .اگه تکمیل کنید پیش ثب ... انجام دادم فقط مونده پرداخت هزینه ک اونم اگه درگاه درست بشه فکر نکنم طول بکشه زیاد
3سه1403 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5939 کلا درگاه مشکل داشته نه برای من چندنفر دیگه ام نتونستن اهان.خب چند بار. تو ساعتتهای متفاوت و گوشی ها متفاوت امتحان کنیا برو کافینت من خودمم بار اول این مشکلو داشتم 🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.
خشوگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 316 اهان.خب چند بار. تو ساعتتهای متفاوت و گوشی ها متفاوت امتحان کنیا برو کافینت من خودمم بار اول این مش ... کافی نت رفتم نشد
ریحانهبهشتی عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 29 به منم کمک میکنید لطفامن مدارکم رو توی سایت بارگذاری کردم هزینه پرداخت کردم و دیگه انگار مراحل بعد ن ... همون اخرین مرحله پرداخته. بعدش برای من پیامک اومد ثبت نام شما انجام شد.
ریحانهبهشتی عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 29 به منم کمک میکنید لطفامن مدارکم رو توی سایت بارگذاری کردم هزینه پرداخت کردم و دیگه انگار مراحل بعد ن ... فقط برای هزینه ای که پرداخت کردین باید کد پیگیری میداد بهتون برای من پیامک شد
ririii78 عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 2481 همون اخرین مرحله پرداخته. بعدش برای من پیامک اومد ثبت نام شما انجام شد. برا من اولین مرحلش پرداخت بوددد ک ۲۵۰ گرفت و بعد مدرک بارگزاری کرد و پیامک نیومده ک ثبت نام انجام شده 🌱پرنسس سایت🎀😁
ریحانهبهشتی عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 29 برا من اولین مرحلش پرداخت بوددد ک ۲۵۰ گرفت و بعد مدرک بارگزاری کرد و پیامک نیومده ک ثبت نام انجام شد ... نه من تو سایت دانشگاه ازاد ثبت نام کردم مرحله اخرش پرداخت بود که ۶۰۰ واریز کردم . کد پیگیری برام اومد.