2777
2789

کسی عکس رنگی گرفته لوله هاش گرفتگی داشته باشن برطرف شده باشه و باردار شده باشه خانوما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت بازهولی چون خیلی دردم گرفت فکر کنم یه گرفتگی هایی داشتم که باز شدنهمون ماه باردار شدم

یعنی همون ماه اقدام کردین اخه ب من گفت تا هفت روز نزدیکی نداشته باش بخاظر لکه بینی 

بمنم گفتن عکس رنگی بگیر ولی چون خیلی درد داره ترسیدم نگرفتم،ولی دکتر نگفت گرفتگی رو باز میکنه

من سه ماه بود دکتر بهم گفته و خودمم ی چیزی ته دلم میگفت برم،اینقد ترسوام همش عقب انداختم ولی دگ این ماه رفتم واقعا اذیت شدم بخاظر ترس بیشتر البته،شاید این یه نشونه برات باشه که رو قلب پابذاری و بری انجام بدی،بالاخره باید انجام بدی چون با هیچی دگ نمیفهمی لوله هات گرفتس یا ن

بی هوش مکنن

بشتگی داره کجا باشی تهران و کرج وقم  فک کنم با بیهوشی دارن ولی اکثر شهرا با بی حسی انجام میدن،بیهوشی بالاخره ی اثراتی  روی بدن داره ولی اگ میخوای میتونی اونجوریم انجام بدی فقط هرچه زودتر برو انجامش بده ک اگ خدای نکرده چیزی هست زودتر بفهمی

منم دعا کن