2777
2789

روز عروسیم بهترین روز زندگیم بود

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات 👇 خواهر من بیچاره یه سر داره و هزار سودا اون روز پیامک اومده از حقوقش کم کردن واسه زوار و .. ...

بدون شک درست نیست، فاجعه تر اینکه ویزای هر نفر 250 هزار تومان هست یعنی داریم عراق رو هم مثل عربستان آباد می کنیم 

يادم نمياد امابهترين روز زندگيم زماني خواهد بود كه ببينم دخترم خوب شده وبيام تاپيك امضاموبزنم 😭😭

با تمام وجودم از قادر متعال می خوام دلت رو شاد کنه و دختر نازنین مون سلامتی اش رو به دست بیاد 

امضات 👇 خواهر من بیچاره یه سر داره و هزار سودا اون روز پیامک اومده از حقوقش کم کردن واسه زوار و .. ...

خوب مگه تقصير زائراست؟!!!!!!! 

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

دانشجو بودمو حامله هم بودم هفت ماهم بود از دانشگاه در اومدم بارون داشت میومد گفتم حالا چه جور برم خونه،، دیدم یکی داره صدام میکنه بابای دوست خواهرم بود با ماشینش منو رد تا سر کوچه خونمون و رفت داشتم تو کوچه میرفتم که بازم یکی صدام زد برگشتم دیدم شوهرمه دوید اومد طرفم گفت داشتم میومدم دنبالت دانشگاه بعدم وسایلامو برداشت رفتیم خونه تو حیاط زیر سایبون برام جیگر کباب کرد،بهش گفتم چرا خودت،نمیخوری گفت دوست ندارم،،،دوست داشت دروغ میگفت نمیخورد تا همشو من بخورم،،،،،،،،،هشت سال از اون موقع گذشته ولی نمیدونم چرا اون روزو خیلی دوست دارم

چه ربطی به زوار داره ؟ خود زوار کلی هزینه می کنند تا برن و بیان

خواهرت کجا کار می کنه که از حقوقش کم کردن ؟

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.