2777
2789
امضاتو نمیفهمم

واضح ديگه ميگه من ماليات ميدم برا خدمات دولتي داخل كشورم راضي نيستم براي  اربعين ساخته شه

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم انشالله امام حسین دخترت رو شفا بده بیای این خبر خوش رو بگی خوشحال شیم 

ممنون عزيزم.الهي اميييييين

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

یکی از بهترین هاش لحظه ای بود که خواهرزادمو دیدم  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین چه تاکیدی م کردم بهش 😄 ازبس مهم بود  لامصب نمیزاشت لذت ببرم که تا نگاهم میکرد راهی بیمار ...

😂😂😂😂😂😂😂👍👏

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
واضح ديگه ميگه من ماليات ميدم برا خدمات دولتي داخل كشورم راضي نيستم براي  اربعين ساخته شه

امضات 👇

خواهر من بیچاره یه سر داره و هزار سودا اون روز پیامک اومده از حقوقش کم کردن واسه زوار و .....حالا این زیارت قبوله حلاله ؟ 

امضات 👇 خواهر من بیچاره یه سر داره و هزار سودا اون روز پیامک اومده از حقوقش کم کردن واسه زوار و .. ...

دقيقا منظورم همينا بود

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم