2777
2789
روز تولد خواهرم روز عقدم روزی که بعد مدت ها جدایی به عشقم رسیدم کاش این روزا خراب نشه😢

مدت ها جدایی یعنی قهر بودید و تموم شده بود  یا راهتون از هم دور بود؟ببخشید میپرسم شاید امیدی بهم بده..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام وجودم از قادر متعال می خوام دلت رو شاد کنه و دختر نازنین مون سلامتی اش رو به دست بیاد 

ممنوووونم عزيزم ممنووون.الهي دعات درحق دخترم مستجاب بشه خيييلي زووود

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
ببخشید عزیزم دیر جواب دادم آنلاین نبودم نه قهر بودیم و تموم شده بود😢

واقعا؟میشه بدونم چندوقت طول کشید این جدایی؟چی شد که دوباره همه چی درست شد؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

تقریبا ۸ ماه طول کشید

خیلی وضعیت بدی بود

البته ما تو عقد این مشکلات رو داشتیم و تقصیر خانواده ی من بود

بعد این مدت هم معجزه ما رو دوباره کنار هم قرار داد 

اصلا همه چی درست نشد مثلا الان یک ساله که خانوادم قهرن😞

شما هم درگیر این مشکلاتی؟😔

تنها یک چیز دوباره ما رو بهم رسوند اونم اینکه دوتایی محکم پای هم واستادیم

دوتایی خواستیم که زندگی رو باهم از اول بسازیم همین

چون بعد از اینکه آشتی کردیم خیلی فشار ها بیشتر شد ولی دیگه جا نزدیم

تقریبا ۸ ماه طول کشید خیلی وضعیت بدی بود البته ما تو عقد این مشکلات رو داشتیم و تقصیر خانواده ی من ...

خب پس عقد بودین..اونقدرام جدایی نبود...اگه واقعا عاشق هم هستید باهم بودن می ارزه به همه چی..ایشالا خانواده تونم اشتی میکنن 

تنها یک چیز دوباره ما رو بهم رسوند اونم اینکه دوتایی محکم پای هم واستادیم دوتایی خواستیم که زندگی ر ...

معلومه عشق حقیقی بوده..چون طرف من باوجود ادعای خیلی زیاد پای من نموند و رفت...اونکه رفته هم دیگه هیچوقت نمیاد!

ایشالا عشقتون پایدار باشه